NFL-vihjeet: Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs | 03:15

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet pääsevät todellisen herkkupalan äärelle, kun tulevana yönä kohtaavat liigan kovimpiin lukeutuvat Ravens ja Chiefs. Ennakko-odotukset ottelun tasolle ovatkin todella korkealla.

NFL-vihjeet: Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs

Valinta: Baltimore Ravens -3.5 (2.06)

Baltimore Ravens on avannut kautensa kahdella helpohkolla voitolla, mutta nyt vastus kovenee aivan eri tasolle, kun Kansas City Chiefs saapuu vierailulle. Chiefsin alkukausi ei ole ollut niin näytösmäinen kuin joukkueelta ehkä odotettiin, mutta kaksi voittoa on myös Chiefsilla taskussa kauden avausotteluista. Ennakkoasetelmat osoittavat Ravensin olevan suosikki ja vaikka ensiajatus varmasti onkin pelata Chiefsia tasoituksellea, päätyy NFL-vihjeet lopulta aina yhtä hirveään -3.5 tasoituksen vetoon kotijoukkueen puolesta.

Tilanne on nimittäin se, että Ravensilla on ollut täysin maaginen ote ottelusta toiseen ja myös erinäisissä tilastoissa joukkue keikkuu aivan liigan kärkisijoilla. Chiefsin osalta viime viikon heikompi ottelu Chargersia vastaan toki rokottaa tilastoja, mutta on todettava myös nähdyn perusteella, että Chiefs ei vain ole ollut niin vakuuttava. Ravens on siis tässä ajanhetkessä kokonaisuutena vahvempi porukka, jolle löytyy myös match up etuja yön otteluun.

Vaikka molemmilta voidaan nähdä ja tullaan varmaan näkemääkin todella kovaa heittopeliä, ratkennee ottelu lopulta Ravensin isoon etulyöntiasemaan juoksupelin puolella. Ravens on tilastojen valossa stopannut hyvin juoksua ja jo viime viikolla nähtiin, että siinä on yksi avain Chiefsia vastaan. Puolestaan taas Ravensin oma juokuhyökkäys on niin laaja ja monisyinen, että KC:n heikompi juoksupuolustus saattaa olla vaikeuksissa Ravensin juoksua vastaan. Muilta osin Ravensilla on myös kokonaisuutena parempi puolustus kuin Chiefsilla, mikä on jälleen yksi seikka lisää Ravnesin laariin.

Ottelun ensiajatus on siis monella varmasti pelata Chiefsia tasoituksella, mutta lopulta tarkempi analyysi tunnistaa yllättävänkin paljon etuja Baltimorelle. -3.5 tasoitusta uhmaten NFL-vihjeet hyppää siis rohkeasti kotijoukkueen kelkkaan pelaten kertoimen 2.06.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!