NFL-vihjeet: Los Angeles Rams – Baltimore Ravens 25.11.2019!

NFL-vihjeet: Los Angeles Rams – Baltimore Ravens 25.11.2019!

NFL-vihjeet pääsevät kahdennentoista peliviikon päätteeksi pohtimaan LA Ramsin ja Baltimore Ravensin supermielenkiintoista kohtaamista.

NFL-vihjeet: Los Angeles Rams – Baltimore Ravens

Valinta: Alle 47.5 (1.94)

NFL-vihjeet ovat tämän kertaisen Monday Night Footballin kohdalla niin hankalan pelin äärellä, että panoskoot suositellaan pitämään äärimmäisen matalana. Voittajavedot ja tasoitusvedot on ainakin syytä jättää sikseen, mutta totalin puolella on kuitenkin ajatusta lähteä hakemaan vähäpisteistä ottelua, vaikka varsinkin vierasjoukkueen hyökkäys on ollut tulessa viime viikot takoen vähintään 30 pistettä per ottelu edelliseen neljään kohtaamiseen. Vaikuttavinta Baltimoren runissa on se, että sekaan mahtuu myös suuri ja mahtava Patriots, joka alistui Lamar Jacksonin ja kumppaneiden käsittelyssä peräti lukemin 37-20.

Underia puoltaa kuitenkin muutama asia. Ensinnäkin kummankin joukkueen puolustus on ollut suhteellisesti varsin mallikkaita. Los Angelesin osalta erityisesti juoksupuolustus on toiminut todella hienosti, kun taas Ravensn puolestaan on pelannut heittoa vastaan todella hyvin.

LA:n kannalta on vallan mainio asia, että nimenomaan juoksu pysähtyy loistavasti, sillä Ravensin porskutus on perustunut nimenomaan liigan parhaaseen juoksuhyökkäykseen, jossa Jackson, Mark Ingram ja ajoittain myös Gus Edwards paukuttavat menemään miten huvittaa. Nyt haaste on kuitenkin valtavan suuri, sillä Ravensin hienosti esiintynyt hyökkäyksen linja kohtaa yhden vahvimmista puolustuksen linjoista. Ravens on toki myös pystynyt tekemään heitoilla kovaa jälkeä, joten haastavaa tulee Ramsilla joka tapauksessa olemaan.

Puolestaan taas LA on hyökännyt ihan keskinkertaisesti sekä heitolla että juoksulla. Toki se sai viime ottelussa Todd Gurleyn vauhtiin, mutta kyllä Ravensin vankka heittopuolustus sekä pass rush tulevat pitämään huolen siitä, että yksipuoleiseksi kääntyessään Rams on tuhoon tuomittu, eikä pelkkä Gurley ole sateentekijä.

Mielenkiintoisimmat matchupit ottelussa ovat ehdottomasti niin sanottu battle of line of scrimmage, eli kumman joukkuen linja kulloinkin dominoi omaa osuuttaan, sekä entisiä seurojaan vastaan edustavat Marcus Peters ja Eric Weddle puolustuksien takakentillä edellisen työnantajansa hyökkäyksiä vastaan. Kokonaisuutena ottelusta on todettavissa, että kummankin porukan puolustuksien linjoille pitäisi olla kaikki mahdollisuudet hallita omaa osuuttaan, mikä puoltaa siis mukavasti underia.

Ottelu on kokonaisuutena valtavan haastava ennakoida, mutta pelivalintana alle 47.5 pistettä on lopulta oikea. Sen NFL-vihjeet poimivat 1.94 kertoimella.

Voita matka Super Bowliin!

Miamiin on edelleen mahdollista päästä katsomaan Super Bowlia paikan päälle. Pääset tutustumaan tuoreimpaan kampanjaan tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut