NFL-vihjeet: Las Vegas Raiders – New Orleans Saints | 03:15

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet ovat tältä viikolta tuloksessa 4/7 ja viimeistä silausta haetaan Monday Night Football ottelusta Raiders – Saints.

NFL-vihjeet: Las Vegas Raiders – New Orleans Saints

Valinta: New Orleans Saints -5 (1.95)

Las Vegas Raiders pääsee nyt ensi kertaa uudelle kotiareenalleen, jossa vastaan asettuu yksi liigan kovimmista joukkueista, kun New Orleans Saints matkustaa Nevadaan. NFL-vihjeet rakentaa valintansa puhtaasti joukkueiden tasoeroon nähden sekä näkyvissä olevaan lievään yliarvostukseen Vegasin osalta.

On nimittäin hyvin hankala nähdä miten Raiders ei olisi melko selvä vastaantulija New Orleansin huippujoukkueelle. Saintsilta toki puuttuuu Michael Thomas, jonka merkitystä joukkueen hyökkäykselle ei voi kyllin korostaa, mutta siitä huolimatta Saints on melko selvästi vahvassa etulyöntiasemassa pitäessään palloa.

Mainos alkaa

Raidersillakin on omat huolensa loukkaantumisosastolla, kun muun muassa Trent Brown ja Nick Kwiatkowski kärsivät vammoista. Hyökkäyksen linjan osalta Raidersilla on todennäköisesti huolia luvassa mikäli Brown ei pelaa, mutta puolustus Kwiatkowskilla tai ei on melko kehnoa tavaraa. Niinpä Saintsin pitäisi pystyä latomaan runsaasti pisteitä Raidersia vastaan ja tämä Las Vegasin ylpeys tuskin pystyy vastaamaan huutoon Saintsin väkevää puolustusta vastaan.

Luvassa pitäisi olla hyvä jefumatsi, joka kääntyy lopulta Saintsille. Alle TD:n tasoituksella vieraat kelpaavat mainioisti peleille ja niinpä NFL-vihjeet poimii New Orleans Saints -5 kohteen 1.95 kertoimella peleille.

Näillä tähän Monday Night Footballiin! Tsekkaa myös Coolbetin NFL:n ilmaisvetokampanja täältä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!