NFL-vihjeet: New England Patriots – New York Giants 10.10.2019!

NFL-vihjeet: New England Patriots – New York Giants 10.10.2019!

NFL-vihjeet tekevät kuudennen peliviikon alkajaisiksi täydellisen suosikin kelkkaan hyppäämisen ja luottavat sokeasti New Englandin teurastavan Giantsin kotonaan.

NFL-vihjeet: New England Patriots – New York Giants

Valinta: New England Patriots -17 (2.01)

NFL-vihjeet ovat aina olleet sitä mieltä, että järjettömät plussat pelataan aina pois kuleksimasta tai vähintään ne jätetään kokonaan pois pelikohteista. Nyt tehdään kuitenkin poikkeus, sillä New England on täysin käsittämättömän ylivoimaisessa asemassa kotiottelussaan Giantsia vastaan, ja tällöin jopa 17 pisteen tasoitus ei tule riittämään vieraille.

Aloitetaan kotijoukkue Patriotsista, jolla on tällä hetkellä tulessa niin hyökkäys että puolustus. Erityisesti puolustukselta on nähty tällä kaudella niin hurjaa menoa, että liigan kovimpiin joukkueisiin lukeutuva Steelerskin oli täysin paperia New Englandin vieraana. Toki tämän jälkeen Patriots on niputtanut lähinnä surkeita joukkueita, mutta toisaalta niihin surkeisiin joukkueisiin eittämättä tämän hetkinen Giantskin pitää rehellisyyden nimissä myös lukea.

Nimittäin Giantsilla on karmaiseva loukkaantumistilanne. Sivussa ovat lähes kaikki ratkaisijat kuten Saquon Barkley, Wayne Gallman, Evan Engram sekä Sterling Shepard. Ainoa pelaaja, jolta sopii odottaa edes kohtalaista suoritusta on veteraani Golden Tate. Mutta kuten todettua, hänen takanaan on todella nimettömiä yksilöitä.

Puolestaan puolustuksen puolella New York on ollut parempi juoksua kuin heittoa vastaan, mutta lähinnä sen takia että heittoa vastaan meno on ollut todella kehnoa. New Englandilla ei kuitenkaan ole hyökkäyksen linjansa osalta ollut niin huikea meno päällä, etteikö Giants pystyisi juoksua vastaan onnistumaan kohtalaisesti. Tosin New England pystyy tarvittaessa moukuttamaan Bradyn käden kautta peliä kuten nähtiin Jetsiä ja Redskinsia vastaan. Niinpä tämäkään asia ei lopulta käänny kuin New Englandin eduksi.

Loppujen lopuksi miltei kaikki seikat kääntävät matsia kotijoukkueelle. Ja kun lisätään tähän kaikkeen se, että kyseessä oleva matsi pelataan Gilletellä, hyppäävät NFL-vihjeet täysin ”sokeasti” New Englandin matkaan järjettömän korkealla 17 pisteen tasoituksella 2.01 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut