NFL-vihjeet: Green Bay Packers – Detroit Lions 14.10.2019

NFL-vihjeet: Green Bay Packers – Detroit Lions 14.10.2019

NFL-vihjeet osuivat sunnuntain kierrokselta 3/5 ja pyrkivät päättämään viikon voitokkaasti Monday Night Football valinnalla. Tulevana yönä kohtaavat Green Bay Packers ja Detroit Lions NFC North divisioonan sisäisessä kohtaamisessa.

NFL-vihjeet: Green Bay Packers – Detroit Lions

Valinta: Detroit Lions +3.5 (1.93)

Vaikka Green Bay Packers on ollut alkukaudesta erittäinkin hyvä porukka, kallistuu NFL-vihjeet tässä kohti altavastaajan puolelle. Detroit Lions on nimittäin ollut niin sanotusti ”sneaky good” ja on +3.5 pisteen tasoituksella erittäin maistuva pelikohde Lambeau Fieldin iltaan. Tyypillisten divisioonan sisäisten otteluiden seikkojen lisäksi Lionsilla on myös lepoetu puolellaan, joten lähtökohdat vieraiden menestykseen ovat ainakin kunnossa.

Lähtökohtien lisäksi myös loukkaantumislistat puoltavat Lionsia, sillä Packers joutuu lähtemään myös tähän koitokseen ilman Davante Adamsia eikä kakkosmies Marques Valdez-Scantling ole 100% kunnossa. Lionsin puolella puolestaan Danny Amendola palaa kokoonpanoon ja hyvä uutinen on myös se, että T.J. Hockenson nähdään sisemmän laitahyökkääjän paikalla. Tästä kohti siis pisteet vieraille.

Packersille on toki eduksi laskettava erinomaisesti esiintynyt heittopuolustus, mutta sitä vastoin taas juoksua vastaan ei ole sujunut niin hyvin. Lions puolestaan hyökkää paremmin nimenomaan heitolla, joten tässä kohti nähdään selkeät vahvuus vastaan vahvuus ja heikkous vastaan heikkous asetelmat. Pallon ollessa Packersilla hyökkäyksessä on sekä heitossa että juoksussa paljonkin tasoa ja tätä vasten Lionsilla on antaa vastauksena korkeintaan keskinkertainen puolustus.

Ottelussa on siis seikkoja puoleen ja toiseen. Odotettavissa onkin todella tasainen kamppailu, joka voi mennä kummalle vaan. Tällöin +3.5 pisteen tasoitus on liiankin optimaalinen valinta, sillä juuri tuo 0.5 pistettä yli field goalin tuntuu todella turvalliselta lisältä. Rohkeimmat voivat hakea Lionsin suoraakin voittoa, mutta NFL-vihjeet tarttuvat Lions +3.5 kohteeseen 1.93 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut