NFL-vihjeet: Runkosarjan päätöskierros 29.12.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet runkosarjan viimeiselle kierrokselle ovat tässä. Pelissä on vielä yksi playoff-paikka per konferenssi sekä runsaasti liikkumavaraa seedien suhteen.

NFL-vihjeet: Runkosarjan päätöskierros!

Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons

Valinta: Atlanta Falcons ML (1.92)

Tampa Bayn ja Atlantan välisessä ottelussa ei pelata muusta kuin kunniasta, sillä panoksena on NFC Southin kakkossija vailla mitään vaikutusta playoffeihin. Divisioonan sisäisenä tässä on kuitenkin tärkeä peli joukkueille ja kumpikin haluaa päättää kautensa voitolla. Molempien loppukausi on ollut vakuuttava ja varsinkin Falcons tuntuu saaneen itsestään aivan uuden vaihteen irti kaataen muun muassa 49ersin vieraissa toissaviikolla.

Tampa Baylla on pahoja poissaoloja hyökkäyksessä, kun Mike Evans on varmasti pois ja Chris Godwin ei todennäköisesti myöskään pelaa. Tällöin Jameis Winstonin ykkösaseeksi jäävä Breshad Perriman joutunee kantamaan liian isoa vastuuta. Jos Perriman saadaan edes kohtuudella aisoihin, on jäljellä oleva kaarti niin sanotusti todella ohuella liikenteessä, vaikka Justin Watson onkin ihan hienosti esiintynyt. Match-up, jota siis kannattaa seurata on Perriman vs. Atlantan heittopuolustus.

Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran, oli Tampa Bay selvin lukeminen parempi erityisesti Atlantan heittosuojauksen pettäessä pahasti. Nyt Atlanta on kuitenkin saanut linjaansa uutta tekemistä erityisesti Chris Lindstromin palattua kokoonpanoon. Tuntuma onkin, että Falcons tulee saamaan aivan eri tuloksen linjojen taistossa kuin viime kohtaamisessa.

Mielenkiintoinen taisto tulee myös olemaan Bucsin juoksupuolustus vs. Atlantan juoksuhyökkäys. Buccaneers siis puolustaa edelleen erittäin hyvin juoksua vastaan, jolloin Atlantan osalta Devonta Freemanin käyttö niin juoksu- kuin heittokohteena tulee myös olemaan mielenkiintoista seurattavaa.

Kokonaisuutena ottelusta pitäisi olla tulossa todella viihdyttävä taistelu, jossa NFL-vihjeet näkee paremmalla terveystilanteella ja formilla otteluun tulevan Falconsin ottavan niskalenkin ja päätyvän 7-9 recordilla NFC Southin toiseksi. Atlantaa puoltaa myös motivaatiotekijänä päävalmentajalle Dan Quinnille pelaaminen, joka saa jatkaa Falconsin peräsimessä myös 2020.

Muut NFL-vihjeet

Philadelphia Eagles -3.5 (1.90)

New York Giants hostaa kauden päätösottelussaan Philadelphia Eaglesia, jolla on kaikki omissa käsissä playoffeja silmällä pitäen. New York nurin ja playoffit kutsuvat toimii reseptinä Eaglesin osalta, joten tuntuu liian helpolta päästä pelaamaan Eaglesia näinkin pienellä tasoituksella Giantsin vieraana. Kyseessä on toki divisioonan sisäinen vierasottelu, mutta muut seikat huomioiden Phila on runsaasti edellä. NFL-vihjeet ottaa siis harkitun riskin ja pelaa Eagles -3.5 1.90 kertoimella.

Honorable Mention: Oakland Raiders playoffeihin -veto

Valinta: Raiders ML + Ravens ML + Browns ML + Texans ML + Colts ML (37.43)

Tämä seuraava rivi ei ole enää vihje, mutta halukkaat voivat kokeilla Oakland Raiders playoffeihin vetoa, joka koostuu ylläolevasta rimpsusta. Viime viikolla Raiders tarvitsi 10 ottelua seuraavalta kahdelta viikolta menevän tietyllä tavalla ja toden totta viikolta 16 Raidersin tulos oli 5/5. Vastaava viikolta 17 ja Jon Grudenin porukka löytää itsensä villikortti-ottelusta.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!