NFL-vihjeet: Runkosarjan päätös Osa 2 – 23.25 alkavat ottelut ja SNF

NFL-vihjeet: Runkosarjan päätös Osa 2 – 23.25 alkavat ottelut ja SNF

NFL-vihjeet ovat mukana päättämässä NFL:n runkosarjaa. 23.25 starttaavien matsien lopputulokset määrittävät pitkäli playoffien kulun. Puolestaan Sunday Night Footballissa ratkotaan AFC Southin sisäisessä viimeinen pudotuspelipaikka.

NFL-vihjeet: Runkosarjan päätöskierros Osa 2

23.25 alkavien otteluiden NFL-vihjeet – spreadit

Minnesota Vikings -5.5 (1.87) vs. Chicago Bears

Ottelun tilanne on se, että Bearsin ei kannata yrittää, jos Rams jyrää 49ersia kotonaan. Kuinka todennäköistä siis on, että Rams kaataa 49ersin jo ekalla halfilla? Sitä on paha mennä sanomaan, sillä Rams ei ole täydessä tikissä eikä 49ers ole niin kovin huono. Tuossa toki auttaa paljon se, että Rams on kotona, joten ajatuksen tasolla Ramsiin voi luottaa. Tällöin Chicago shiftaisi todella heikoksi jossain puoliajan tuntumassa, minkä pitäisi taas avata Minnesotalle entistä enemmän pisteenteko mahdollisuuksia. Total on alhaalla (40.5), mutta luotetaan kuitenkin Minnesotaan ja tuohon Chicagon motivaation menetykseen tässä matsissa.

Pittsburgh Steelers -14.5 (1.92) vs. Cincinnati Bengals

Liian iso spreadi ja vielä divisioonaotteluun, joten täysin perusperiaatteiden vastainen valinta. Pittsburgh on kuitenkin desperate ja Bengals on done. Ei siis voi muuta kuin luottaa Steelersiin, onhan sieltä James Connerkin puskemassa taas pelaavaan kokoonpanoon.

Philadelphia Eagles -6.5 (1.92) @ Washington Redskins

Redskins tulee otteluun niin palasina olevalla kokoonpanolla, ettei toista taida olla nähty. Eagles puolestaan desperate voittamaan ottelun ja tulee laittamaan kaikki pelimerkit keskelle. Tämän pitäisi olla todellinen murskaus, vaikka Nick Folesista voidaan saada joko MVP-versio tai sitten todellinen struggler.

Kansas City Chiefs -14.5 (1.95) vs. Oakland Raiders

KC pelaa kotiedusta playoffeihin ja haluaa varmasti jättää Arrowheadin fanit odottamaan pelkkää hyvää offien kannalta. Oakland sai jo haluamansa, kun se viime kierroksella tsemppasi ja kyykytti Broncot kotonaan viimeisessä Oaklandissa pelatussa ottelussa. Nyt tulee todella ruma ottelu, jossa Patrick Mahomes sinetöi itsensä MVP:ksi. Törkyisää kamaa luvassa.

Cleveland Browns +6.5 (1.92) @ Baltimore Ravens

Cleveland Brownsilla on elämänsä tilaisuus tiputtaa suuri inhokkivastustajansa Baltimore Ravens ulos playoffeista. Yhtälöhän menee niin, että Bronws W + Steelers W = Ravens OUT. Ravens on toki todella kova puolustamaan  ja varsinkin kotonaan se saa extraboostin otteluun. Browns on kuitenkin niin kettumainen nippu, että se pelaa tänään kuin Super Bowlissa saadakseen Baltimoren ulos. 6.5 pistettä eteen on hurjasti, joten se ehdottamasti peleille.

Arizona Cardinals +13.5 (1.92) @ Seattle Seahawks

Seattlen ainakin pitäisi peluuttaa paljon varamiehiä, sillä pleijaripaikka on varma ja 5. seedi näyttää enemmän kuin todennäköiseltä. Tällä ottelulla ei siis ole juuri yhtään painoarvoa, joten on hankala nähdä sen päättyvän valtavalla erolla. 13.5 eteen on valtava spreadi ja erityisesti ei motivaatiotekijää omaavaa joukkuetta vastaan divarin sisällä. Cardinals on uskomattoman surkea porukka, mutta kyllä sen pitäisi tuo spreadi kestää.

23.25 alkavien otteluiden NFL-vihjeet – totalit

Denvers Broncos vs. Los Angeles Chargers Alle 43.5 (1.90)

Chargersilla on näennäinen panos, mutta kyllä joukkue ymmärtää olevansa AFC:n 5. seedi, sillä KC ei tule kotonaan häviämään Raidersille. Denverin puolella ottelussa ei ole mitään panosta, joten tuskinpa kiinnostelee kauheasti yrittää. Chargers todennäköisesti vie ottelun, mutta on hankala nähdä pisteitä tulevan paljoa. Underissa on juuri sopivasti tonttia 42 pisteeseen nähden, joten se on hyvä valinta tähän matsiin.

Los Angeles Rams vs. San Francisco 49ers Alle 47.5 (1.92)

Rams varmastikin kitkuttelee tästä voittoon, mutta pisteitä se ei välttämättä saa kovinkaan paljoa aikaan. 49ersin puolella hyökkäys usein aloittaa ihan hyvin, mutta hyytyy sen jälkeen. Ramsin puolustus on lopulta määrittävä tekijä, joka ratkoo tämän ottelun Los Angelesille. Totali jää silloin underiksi, varsinkin 47.5 pisteen rajalla.

NFL-vihjeet Sunday Night Footballiin

Indianapolis Colts -3.5 (2.04) @ Tennesee Titans

Tätä ottelua olisi helppo ylianalysoida, mutta luotetaan tällä kertaa siihen, että Luckin porukka on lopulta Mariotan porukkaa edellä. Coltsin game plan on saada tukittua keskusta ja puolestaan hyökkäyksessä hyödyntää täysimittaisesti Jurrel Caseyn poissaolo. Luck johdattaa joukkonsa pleijareihin ja puolustus tekee tarvittavat.

Tsekkaahan tästä myös osa 1, jossa käydään läpi 20.00 alkavat ottelut.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut