NFL-vihjeet: Runkosarjan päätös Osa 1 – 20.00 alkavat ottelut

NFL-vihjeet: Runkosarjan päätös Osa 1 – 20.00 alkavat ottelut

NFL-vihjeet ovat mukana päättämässä NFL:n runkosarjaa, kun viikko 17 otteluineen odottaa lajin seuraajia klo 20.00 tänään sunnuntai-iltana. Kasin peleissä ei juurikaan ole panosta, mutta klo 23.25 starttaavien matsien lopputulokset määrittävät NFC:n playoffien kulun. Puolestaan Sunday Nigth Footballissa ratkotaan AFC Southin sisäisessä viimeinen pudotuspelipaikka.

NFL-vihjeet: Runkosarjan päätöskierros Osa 1

20.00 alkavien otteluiden NFL-vihjeet – spreadit

Runkosarjan päätöskierroksen kunniaksi NFL-vihjeet tekevät nyt jokaiseen otteluun valinnan. Viime sunnuntain 2/8 tulos tiputti palautusprosentin tilanteeseen 101.019% tämän kauden osalta, mutta koitetaan tänään vielä nykäistä kauden tulosta paremmalle tasolle. Valinnoissa on otettu huomioon erityisesti motivaatioseikat, sillä useammassa ottelussa ei juurikaan panosta ole.

Houston Texans -6.5 (1.85) vs. Jacksonville Jaguars

Houstonilla on ottelussa panosta, sillä todennäköisien skenaarioiden kautta se pelaa 3. seedin paikasta. Jaguars tulee otteluun toki mielellään häiritsemään divisioonansa johtajaa, mutta kyllä tässä Houstonilla on kaikki pelimerkit paikallaan voittaa ottelu selvinkin lukemin.

New York Jets +13.5 (1.95) @ New England Patriots

New York Jets tulee antamaan Todd Bowlesille kenkää ottelun jälkeen. Vierasmatsi Gilletellä ei lupaa hyvää, sillä kotonaan Patriots on ollut rautaisen kova. Patriots on jo pleijaripaikkansa varmistanut, mutta voiton se haluaa, sillä 2. seedin paikka olisi tarjolla. Ottelun valinta tuntuu todella ikävältä, mutta on luotettava perusperiaatteeseen pelata divariotteluihin järkyttävä plussat.

Buffalo Bills -4.5 (1.87) vs. Miami Dolphins

Kummallakaan ei ole juurikaan panosta ottelussa, mutta ajatus, että Bills ”ei vaan mitenkään voi olla noin suuri suosikki missään ottelussa” on todennäköisesti väärä. Ryan Tannehill aloittavana QB:na vahvistaa luottoa Dolphinsiin, mutta Buffalolla on nyt Kyle Williamsin viimeinen ottelu kotona, joten varmasti hinkua voittaa löytyy, vieläpä rutkasti enemmän kuin Finsilta. Bills jyrännee Dolphinsin ja päättää kautensa voitokkaasti Bills Mafian edessä.

Green Bay Packers -8.5 (1.90) vs. Detroit Lions 

Todella hankala matsi pickata, sillä kummankaan ei ole järkeä repiä ylenpalttisesti tässä matsissa. Packersin spreadi on liian korkea, mutta tuntuma Lionsista vieraissa on se, että rumilla lukemilla poistutaan. HC Patricia ei myöskään ole vakuuttanut. Onkin odotettavissa, että tämä on Aaron Rodgersin osalta kriitikoiden hiljentämisottelu. Vahvasti vain mutuun perustuva valinta.

20.00 alkavien otteluiden NFL-vihjeet – totalit

New York Giants  Dallas Cowboys Alle 41.5 (1.90)

Dallasista on kuulunut, että ykköset laitettaisiin ainakin alkuun kehiin. Siinä ei ole järjen hiventä, sillä Dallas on lukinnut itsensä NFC Eastin kärkeen ja on varma 4. seedi kävi missä tahansa paikkakunnalla mitä hyvänsä. Tyron Smith ja Zack Martin eivät ole 100% kunnossa, joten heitä ei kyllä kannata peluuttaa. Ja miksi riskeerata esimerkiksi Zeke Elliot täysin turhanpäiväiseen vierasmatsiin New Yorkissa? Vaikka starterit aloittaisivatkin, he tulevat lopulta varmasti vaihtoon. Underia peleille, vaikka sitten vain Dallasiin pohjautuvien ajatusten kautta.

Tampa Bay Buccaneers  Atlanta Falcons Alle 51.5 (1.90)

Tämä on puhdas vastaveto. Suuri yleisö uskoo overiin ja on kuskannut rajan jo yli 51 pisteen (lähtötilanne 49.5). Hirvittää, mutta luotetaan pelikirjaan.

New Orleans Saints – Carolina Panthers Alle 43.5 (1.87)

Teddy Bridgewater vastaan Taylor Heinicke (korjaus Kyle Allen aloitti eikä Heinicke) Big Easyssa, jossa kotijoukkue on jo hytkyttänyt menemään viime viikon voiton jälkeen pukukopissa ja juhlinut kotiedun varmistusta? Satavarma underi.

Tsekkaahan tästä myös osa 2, jossa käydään läpi 23.25 alkavat ottelut ja Sunday Night Football.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut