NFL-vihjeet: NFC:n Wild Card -kierros 5.1.2020!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet ensimmäisistä villikortti-otteluista menivät penkin alle, joten NFC:n otteluista pyritään palaamaan osumien tielle.

NFL-vihjeet: NFC:n Wild Card -kierros 5.1.2020

New Orleans Saints – Minnesota Vikings

Valinta: Minnesota Vikings yli 20.5 (1.92)

New Orleans Saintsin kohtaaminen Minnesota Vikingsin kanssa on todellinen huippukohtaaminen, mutta siitä huolimatta Saintsin tasoitus on yli TD:n verran. Selityksiä näille odotuksille, että Saints nappaa tästä melko selvänumeroisen voiton, on kuitenkin lopulta olemassa.

Aloitetaan siitä kun pallo on Saintsilla, jolloin Vikingsin vahva puolustuksen linja kohtaa Saintsin erinomaisen hyökkäyksen linjan. Tämä taisto on toki tärkeä, mutta Saints on ollut todella hyvä juoksublokkaamaan, jolloin Alvin Kamara sekä Latavius Murray ovat saaneet hyviä asioita aikaan. Mutta vielä tärkeämpiä ovat ne hetket, kun pallo annetaan Drew Breesille ja vetaraanin katse hakeutuu #13 suuntaan.

Michael Thomasilla on nyt edessään ottelu, josta tilastoidaan todennäköisesti yksi räikeimmistä playoffeissa nähdyistä WR-tilastoriveistä. Saintsin hyökkäykseltä odotetaan siis suuria erityisesti Thomasin ansioista ja vaikka herran ympärillä on reilusti ohuempaa, pystyvät Tre’Quan Smithit ja kumppanit kantamaan kuitenkin riittävästi vastuuta Saintsin koneiston käynnissä pitämiseen. Tällöin Saintsin hyökkäyksen pitäisi rullata oikein kivasti Super Domen iltapäivässä.

Kun taas pallo on Vikingsilla, tarjoavat tutut nimet Dalvin CookAdam ThielenStefon Diggs ja Kyle Rudolph mahdollisuuden menestykseen. Saintsilta nimittäin puuttuu puolutustuksessaan sekä linjasta että takakentältä avainpelaajia, jolloin potentiaalisessa shootoutissa Minnesotan pitäisi pystyä mutaman kerran pääsemään pisteiden tekoon. Saintsilla on toki vahva juoksupuolustus, jolloin Cookilta vaaditaan raju suonenveto juoksupelissä onnistumiseksi.

Kokonaisuudessaan ottelu on siis ainakin TD:n tasoituksella tasainen, mutta lopulta vaikuttaa siltä, ettei Vikings välttämättä pysy Saintsin kelkassa. Playoffeissa voi kuitenkin sattua ja tapahtua eikä yli TD:n tasoitus tunnu riittävän luotettavalta valinnalta. Sen sijaan Vikingsin team total on melko alhaalla suhteessa ottelun luonteeseen ja vaikka Kirk Cousinsista ollaan montaa mieltä, uskon että Vikings pystyy hänen johdollaan pisteiden tekoon. Ja jos Vikings meinaa yllättää, on silloinkin todennäköisesti tarvittu yli 20.5 tehtyä pistettä. NFL-vihjeet pyöritteleeekin lopulta valinnaksi Vikings yli 20.5 1.92 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Philadelphia Eagles – Seattle Seahawks yli 45 (1.95)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!