NFL-vihjeet: Monday Night Football 9.9.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet jatkavat urakkaansa runkosarjan avauskierroksen osalta, kun tulevana yönä käydään vielä kaksi tiukkaa kohtaamista.

NFL-vihjeet: Monday Night Football 9.9.2019!

New Orleans Saints – Houston Texans

Valinta: Houston Texans +6.5 (1.97)

New Orleans Saints ja Houston Texans avaavat kautensa tarjoten todellisen huippukohtaamisen NFL-kartalla. Saints on eittämättä yksi NFL:n parhaista joukkueista ja entisestään vahvistunut Texans puolestaan taistelee oman divisioonansa voitosta. Lähtökohdat ovat omissa papereissa tasaisemmat kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

New Orleans on toki erinomainen joukkue eikä sillä ole helposti tunnistettavaa heikkoutta. Sen sijaan vahvuuksia on niin hyökkäyksen linjassa, valmennuksessa, pass rushissa kuin juoksupuolustuksessakin. Drew Breesin johdolla joukkueen hyökkäys on aivan NFL:n kärkeä, joten Texansilla tulee olemaan täysi työ pitää Saints edes kohtalaisesti aisoissa.

Texans ei kuitenkaan kalpene juurikaan Saintsille, vaikka loppujen lopuksi saattaakin ottelun hävitä. Omissa papereissa Texans on tehnyt merkittäviä parannuksia hyökkäyksen linjaansa, joka on ollut menneinä kausina joukkueen akilleen kantapää. Puolustuksensa osalta Texans on yksi vahvimmista porukoista, jolloin joukkueen pitäisi pystyä vastaamaan Saintsin tulitukseen.

Saints historiassaan ollut heikko kauden avausotteluissaan, joskin sitä seikkaa ei tarvitse paljoa painottaa. NFL-vihjeet valitsevat tästä ottelusta liian suureksi altavastaajaksi asetetun Texansin +6.5 pisteen tasoituksella 1.97 kertoimella.

Oakland Raiders – Denver Broncos

Valinta: Denver Broncos -2.5 (1.85)

Oaklandin ja Denverin välisen ottelun osalta kertoimet ovat kääntyneet kuin suomalaiset tuulitakit ja nyt bookkerien puolella Raiders on jo 2.5 pisteen altavastaaja. Taustalla vaikuttavat varmasti Antonio Brownin sekoiluepisodi, mutta uskon rahan myös valuneen Broncoille pitkin viikkoa, sillä kyseessä on lopulta yllättävän laadukas joukkue.

Broncosilla on mukiinmenevä QB Joe Flaccossa ja veteraani pääsee nyt pelaamaan paremmin itselleen sopivaan systeemiin. Heittohyökkäyksessä ei välttämättä mitään hirmuisen kovia targetteja ole tarjolla, mutta uskon Mike Munchakin koutsaaman hyökkäyksen linjan saavan paljon hyvää aikaan Broncosille. Juoksuhyökkäys iloitsee myös hyvästä linjasta ja RB-kaksikko Philip Lindsay – Royce Freeman tulevat saamaan hyviä asioita aikaan Raidersia vastaan.

Oaklandin puolella asioiden laita tuntuu olevan vähän joka osa-alueella vielä pahasti kesken, mikä on toki luonnollista uudelleenrakentavalle nuorelle joukkueelle. Raiders on varmasti kauden parin päästä kova nippu, mutta nyt joukkueen eduksi on laskettavissa lähinnä kotietu. Vaikea on nimittäin nähdä miten Raiders onnistuisi saamaan painetta Flaccoon tai toisaalta suojaamaan Derek Carria väkivahvalta Broncosin pass rushilta.

Ottelu on toki divisioonan sisäinen vääntö, jolloin kaikki laittavat extrapaljon paukkuja peliin. Broncos on kuitenkin sen verran paljon edellä, että NFL-vihjeet ottavat vieraat rohkeasti peleille -2.5 tasoituksella 1.85 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samall sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!