NFL-vihjeet: Monday Night Footballissa tarjolla kaksi ottelua!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet suoriutuivat sunnuntailta tuloksella 2/4 ja viikkoa päätellään kahden ottelun voimin, kun Bills kohtaa Chiefsin ja Cardinals puolestaan Cowboysin.

NFL-vihjeet: Monday Night Football

Buffalo Bills – Kansas City Chiefs

Valinta: Buffalo Bills yli 27.5 (2.33)

Buffalo Bills vastaan Kansas City Chiefs kuulostaa ensi tuntumalta todella runsaspisteiseltä ottelulta ja toisaalta taas ajatukset monilla on varmasti siinä, että kummallakin on paljon petrattavaa sitten viime otteluiden. Bills nimittäin jäi tylysti Titansin jalkoihin, kun taas Raiders onnistui yllättämään Chiefsin kotona lukemin 32-40.

KC on ansaitusti ottelun suosikki ja toisaalta on erittäin perusteltua pelata vain surutta KC:n voiton puolesta alle TD:n tasoituksilla. Nimittäin korkeiden pisteiden otteluissa hyötyarvo altavastaajan alle TD:n tasoitukselle on paljon matalempi kuin taas matalapisteisten otteluiden osalta. Toisaalta Billsillekin on löydettävissä perusteluja viime kierroksen heikommasta suorituksesta huolimatta, sillä niin vakuuttavasti joukkue on kuitenkin alkukaudesta edustanut.

Ottelussa on lopulta siis kaksi teemaa joiden valossa Billsin team total kelpaa poimia peleille. Ensinnäkin ottelusta odotetaan pistejuhlaa, jolloin molempien joukkueiden pisteodottama on korkealla. Toisaalta taas jos Bills meinaa mitenkään ottelua voittaa, tulee sen todennäköisesti takoa 30+ pistettä tauluun. Näinpä tässä on lopulta ikään kuin kaksi hevosta vetämässä: Toisaalta Billsin voitto, toisaalta koko ottelun totalin korkeaksi kiipeäminen. NFL-vihjeet pelaa siis Bills team total o27.5 2.33 kertoimella.

Dallas Cowboys – Arizona Cardinals

Valinta: Dallas Cowboys ML (1.95)

Dallas Cowboys on nyt ilman ikävän näköisesti loukkaantunutta Dak Prescottia ja loppukausi mennään Andy Daltonin johdolla. NFC East divisioonassa Dallasilla säilyy myös tämän matsin tappiolla kärkipaikka, mutta nyt joukkueella on oiva mahdollisuus porhaltaa kahden ottelun karkumatkalle muista.

Arizona Cardinals on puolestaan ollut tämän kauden tietynlainen hype-joukkue, jolta on nähty tähän asti ensimmäisen viikon yllätysvoitto San Franciscosta sekä tämän jälkeen voitot heittopussijoukkueista Washingtonin ja Jetsin osalta. Carolina Panthersilta ja Detroit Lionsilta joukkue on puolestaan ottanut L:t.

Kumpikaan joukkueista ei vakuuta lopulta juurikaan ja kerroin asetanta on siinä mielessä kohdillaan, että ottelu on todella ympäripyöreä ja vaikeasti ennakoitava. Dallas on kuitenkin edelleen paperilla paljon parempi kuin mitä kentällä on nähty ja positiivista trendausta voi hyvinkin olla luvassa. Otteluun tekisi myös mieli lähteä hakemaan overia, mutta raja on kiskaistu niin hävyttömän korkealle 55 pisteeseen, että annetaan totalien olla tämän ottelun suhteen.

Kaiken pyörittelyn jälkeen NFL-vihjeet siis päätyy lopulta Cowboysiin, sillä Cardinals ei lopulta herätä luottamusta, ja Dallas on kuitenkin edelleen paperilla hyvä joukkue. Cardinalsilla on myös tärkeitä poissaoloja, jotka vähintäänkin helpottavat Dallasin menoa. NFL-vihjeet pelaakin Cowboys ML 1.95 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!