NFL-vihjeet: Monday Night Football tarjoaa kaksi ottelua!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet ovat avanneet kauden maltillisesti ja nyt onnistumisia lähdetään hakemaan tiistain vastaisen yön otteluista.

NFL-vihjeet: Monday Night Football

New York Giants – Pittsburgh Steelers | Klo 02:10

Valinta: Pittsburgh Steelers -5.5 (1.91)

New York Giants ja Pittsburgh Steelers kohtaavat ottelussa, jossa vieraat ovat melko selkeä, mutta tasoituksen suhteen riittävän maltillinen suosikki. Steelers on nimittäin aika reilustikin parempi joukkue kuin Giants ja tasoituksen pysyessä alle touchdownin on Steelers oikea valinta.

Kun mietitään ottelun matchuppeja, on Steelersin puolustuksen frontti väkevä yksikkö, jota vastaan Giantsilla tulee olemaan todella paljon tekemistä. Hyökkäyksen linjassa on kuitenkin Giantsilla potentiaalia, joten tässä onkin mielenkiintoinen vääntö luvassa. Steelersin puolustus on kuitenkin kokonaisuutena ihan liigan kärkeä ja niinpä sen pitäisi pystyä pitämään Giantsin keskivertohyökkäys aisoissa.

Mainos alkaa

Steelersin hyökätessä katseet kääntyvät Ben Roethlisbergerin suorittamiseen. Jos Ben on vanha kunnon Big Ben, tulee Steelers tällä hyökkäyskalustolla menestymään, mutta heikommatkin otteet riittänevät Giantsin kehnoa puolustusta vastaan. Ison leikkauksen jälkeen palaaminen on aina vaikeaa, mutta kokenut Big Ben pystynee suoriutumaan mukiinmenevästi. Vahva hyökkäyksen linja hoitanee osansa mallikkaasti ja näinpä myös pallon ollessa Steelersillä on etu laskettavissa vieraille.

Tähän otteluun NFL-vihjeet poimii siis peleille Steelers -5.5 1.91 kertoimella.

Denver Broncos – Tennessee Titans | Klo 05:20

Valinta: Denver Broncos +3.5 (1.88)

Denver Broncosin ja Tennessee Titansin välisessä ottelussa nähdään viime kaudella todella loistavasti menestynyt vierasjoukkue sekä tyypillisesti kauden alussa kotonaan loistava Denver. NFL-vihjeet suuntaa valintansa Broncosiin, vaikka poissaolot vaivaatkin kotijoukkuetta.

Denverin puolesta puhuu siis erinomaiset otteet kotona kauden alussa sekä vahvistunut juoksuhyökkäys. Kysymysmerkkinä on kuitenkin Drew Lockin suorittaminen, sillä häneltä saattaa puuttua Courtland Sutton heittokohteista. Lockin johdolla Broncos on kuitenkin menestynyt  ja joukkue kaatoi viime kauden viimeisissä viidessä ottelussa kaikki muut paitsi Chiefsin. Hyökkäyksen linja on myös hyvä, joten hyökätessä Denverin pitäisi pystyä hyviin asioihin ei niin hyvää Titans-puolustusta vastaan. Jadeveon Clowney kummittelee kuitenkin vahvana heittoryntääjänä, joka nostaa läsnäolollaan Titansin puolustuksen tasoa melko merkittävästi.

Tennesseen hyökätessä Denverilla on iso haaste edessä, mikäli Ryan Tannehill jatkaa samalla tasolla kuin viime kaudella. Ongelmaksi muodostuu myös Von Millerin puuttuminen, jolloin Broncos on vailla parasta puolustuksen pelaajaansa. Puolustus on silti yhä hyvä paketti, jossa on myös hyviä uusia nimiä, joista esiin nousee aiemmin Tennesseetä edustanut Jurrell Casey. Titansia vastaan keskeisintä on kuitenkin pitää Derrick Henry aisoissa, missä Denverilla tulee olemaan haasteita.

Titansia olisi siis helppo lähteä pelaamaan, mutta samalla se vaikuttaa aivan liian ilmeiseltä valinnalta. FG:n tasoitus kotijoukkueelle tuo mukavaa suojaa matalapisteiseksi ennakoituun otteluun ja näinpä NFL-vihjeet poimii peleille Broncos +3.5 1.88 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!