NFL-vihjeet: Monday Night Footballissa poikkeuksellisesti kaksi ottelua!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet pääsevät poikkeuksellisesti kahden maanantai-matsin pariin, kun Patriotsin ja Chiefsin matsi siirrettiin tartunnan takia päivää myöhemmäksi.

NFL-vihjeet: Monday Night Footballissa kaksi ottelua

Kansas City Chiefs – New England Patriots

Valinta: Kansas City Chiefs -11 (1.96)

Kansas City Chiefs oli 7 pisteen suosikki ennen kuin Cam Newton tippui koronan takia karanteeniin. Nyt Brian Hoyerin myötä tasoitus on kasvanut 11 pisteeseen, joka tuntuu kuitenkin liian alhaiselta näinkin ison erotuksen otteluun.

Mainos alkaa:

Kansas Citylle on tunnistettavissa melko selvä etulyöntiasema heittohyökkäyksensä osalta, sillä tähän asti Patriots ei ole näyttänyt kovin hyviä otteita heittoa vastaan. Puolestaan taas Brian Hoyerin johtama Patriots hyökkäys on todennäköisesti turhan paljon juoksun varassa, mikä ei lopulta tule riittämään Patrick Mahomesin ja kumppaneiden tahdissa pysymiseen.

Patriots on toki Patriots ja Hoyerin tuominen aloittavaksi QB:ksi sotkee myös Chiefsin valmistautumista. On silti tunnistettavissa niin selvä etu Chiefsin hyökkäykselle, että on vaikea nähdä Patriotsin pysyvän tahdissa mukana. KC:n puolustus on toki heikompi juuri juoksua vastaan, joten siinä voi olla Patriotsin sauma. Lopulta Chiefs on kuitenkin niin paljon paremmassa asemassa, että sitä sopii pelata jopa noin korkealla tasoituksella New Englandia vastaan. NFL-vihjeet poimiikin peleille KC -11 1.96 kertoimella.

Green Bay Packers – Atlanta Falcons

Valinnat:

Atlanta Falcons yli 25.5 (1.87)

Calvin Ridley tekee TD:n (2.17)

Atlanta on ollut naurun aihe viime viikkoina, kun joukkue on ryssinyt ottelusta toiseen isoja johtojaan. Nyt joukkue saapuu todella pahaan otteluun todellisena NFC:n hirmuvoimana esiintyneen Green Bay Packersin vieraaksi.

Pack ei kaikesta hienousta huolimatta kuitenkaan puolusta mitenkään ihmeellisen hyvin. Samalla Falcons saa Julio Jonesin ja Calvin Ridleyn jälleen yhdessä hääräämään hyökkäykseen. Hyökkäyksen linja on esiintynyt Atlantalla hyvin, joten sitäkin seikkaa tarkasteltaessa on Atlantan hyökkäys edelleen hyvä valinta, johon luottaa.

Ottelusta odotetaan todellista pisteiden riemujuhlaa, jolloin overiin voisi tarttua monesta kulmasta. Atlantassa kohtaa kuitenkin monet seikat puoltaa heitä erityisesti hyökkäyksen puolella, joten tuntuma on, että paras valinta on lopulta Atlanta yli 25.5 1.87 kertoimella. Tämän NFL-vihjeet poimii yön toisena kohteena peleille ja höystää sen Calvin Ridleyn touchdownilla. Julion ollessa takaisin askissa, on Calvinin TD:n odotusarvot nimittäin pilvissä tämänkaltaisessa ottelussa.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!