NFL-vihjeet: Monday Night Football 16.9.2019!

NFL-vihjeet: Monday Night Football 16.9.2019!

NFL-vihjeet päättelevät toista peliviikkoa tarttumalla Monday Night Football otteluun Jetsin ja Clevelandin välillä.

NFL-vihjeet: Monday Night Football 16.9.2019

New York Jets – Cleveland Browns

Valinnat:

Cleveland Browns -6.5 (1.96)

Alle 45.5 (1.90)

New York Jets ja Cleveland Browns päättävät NFL:n toisen peliviikon ottelulla, jossa Brownsin pitäisi olla suvereeni suosikki. Jets on nimittäin ilman Sam Darnoldia, jolloin QB-positiosta vastuuta kantaa Trevor Siemian. On hyvin ilmeistä, että tässä kohti etu keikahtaa reilusti Baker Mayfieldin johtamalla Brownsille, mutta myös muut seikat puoltavat Brownsia.

Jets oli ensimmäisellä viikolla toki hienossa johdossa Billsiä vastaan, mutta jäi silti pelillisesti koko ottelun ajan Billsin jalkoihin. Lopulta ottelu kääntyikin Billsille ja Jetsille jäi käteen vain tyhjä arpa. Browns puolestaan oli ensimmäisellä peliviikolla hypepaineidensa kanssa solmussa ottaen kunnolla pataan Tennessee Titansilta. Kummallakin on siis tarve nostaa tekemistä uudelle tasolle, mutta Brownsin talenttipohjalla tämän pitäisi onnistua huomattavasti paremmin.

Molempien joukkueiden kohdalla huolestuttaa hyökkäyksen linja, jolloin tähän otteluun on perusteltua myös miettiä underia. Raja on tällä hetkellä 45.5, joka on hieman yläkanttiin NFL:n keskiarvoihin peilaten. Tämän lisäksi Browns saa niin maukkaan kertoimen alle touchdownin tasoituksella, että sekin kelpaa mainiosti peleille.

Browns on niin paljon potentiaalisempi kokonaisuus ja erityisesti kun kakkos-QB:n kanssa suhaaminen on usein ollut kohtalokasta, on Brownsilla tässä loistavat asetelmat ottaa selvä voitto. NFL-vihjeet poimivatkin Clevelandin ylpeyden peleille -6.5 tasoituksella 1.96 kertoimella. Clevelandin kaveriksi haetaan under 45.5 pistettä 1.90 kertoimella, sillä kuten aiemmin tuli todettua, on kummankin joukkueen hyökkäyksen linjassa sen verran parantamisen varaa, ettei tämä ison yleisön ottelu välttämättä tarjoa sitä parasta pisteiden teko viihdettä.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samall sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut