NFL-vihjeet: Konferenssifinaalien valinnat!

NFL-vihjeet: Konferenssifinaalien valinnat!

NFL-vihjeet ovat tänään konferenssifinaalien matkassa ja tarjoavat kumpaankin otteluun valinnan. Lue miksi Saints hoitaa oman matsinsa ja mitä totalille kannattaa tehdä Kansas Cityssa!

NFL-vihjeet: Konferenssifinaalien valinnat

New Orleans Saints – Los Angeles Rams

Valinta: New Orleans Saints -3 (1.94)

Saints lähti hieman yskien käyntiin näissä playoffeissa, kun pelaajat ihan selvästi jännittivät tilannetta. Ilmeet olivat vakavia ja kireyden aisti TV-vastaanottiminen kautta helposti. Lopulta Saints sai kuitenkin jalan kaasulle ja puolustuksen tekemät pelit siivittivät joukkueen voittoon.

Pelejä se tarvitsee tänäänkin puolustukseltaan, mutta erityisesti sen täytyy saada tasaisesti suorittava ottelu aikaan. Arvaan, että ottelun jälkeen hehkutetaan Saintsin hyökkäyksen nerokkuttaa, ja sitä kuinka se ”exploittasi” Ramsin aluepuolustusta ja kuinka Michael Thomas oli taas tulessa ja mitä näitä nyt perinteisiä Saints-hehkutuksia saadaan aina aikaiseksi. Sitten löytyy se yksi otsikko, jossa on kolme pistettä tyyliin: ”Saintsin voiton takuuna oli… puolustus”

Vanha sanonta kuuluukin, että defense wins championships, ja se on tänään niin totta kuin voi vaan olla. Ramsin osalta tämä tarkoittaa mitäpä muutakaan kuin isoa peliä Aaron Donaldilta ja kumppaneilta puolustuksen linjassa. NFL.com nosti hyvin esiin, kuinka Drew Brees on aivan eri pelaaja paineessa / paineettomana. Donald on paras pelaaja NFL:ssä antamaan painetta ja hänellä pitäisi olla suosiollinen matchup Andrus Peatia vastaan, joka ei ole 100% kunnossa.

Ottelu onkin ennakkoon tasainen ja kumpaakiin puoltaa omat seikkansa. Saintsilla on kuitenkin NFL:n playoffien kannalta muutama ”crucial” seikka hyvässä jamassa: Kotietu, kokeneempi QB ja parempi juoksupuolustus. Ottelussa, jossa voittaja todennäköisesti päätyy myös voittamaan pallohallinnan, ovat nämä seikat kriittisessä asemassa. Näin ollen Saintsin kelkkaan potkumaalin tasoituksella.

Muut NFL-vihjeet:

Kansas City Chiefsin otteluissa over on ollut teemana jo todella pitkään, mutta tällä kertaa ajatus overista ansaitsee sään ja ottelun luonteen myötä vähintään vastavedon, sillä raja on kiskaistu taivaisiin. Tarkemmat tarinat tästä voit kuunnella #Pelipaikoilla-podcastista ajassa 14.00.

Kansa City Chiefs – New England Patriots

Valinta: Alle 56.5 (1.92)

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut