NFL-vihjeet: Konferenssien finaalit 19.1.2020!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet konferenssien finaaleihin ovat todella haastavien otteluiden parissa, mutta yksi asia on varmaa. Kävi näissä matseissa miten hyvänsä, tulemme saamaan erittäin mielenkiintoisen Super Bowlin.

NFL-vihjeet: Konferenssien finaalit 19.1.2020

Kansas City Chiefs – Tennessee Titans

Valinnat:

Travis Kelce yli 83.5 kiinnotettua jaardia (1.91)

Derrick Henry yli 108.5 juostua jaardia (1.91)

Ryan Tannehill alle 232.5 heitettyä jaardia (1.91)

Kansas City Chiefs vastaan Tennessee Titans ei ollut monien papereissa AFC:n finaali playoffien alussa saati sitten koko kauden alussa. Chiefsia toki povattiin tähän otteluun, mutta Titans on varmasti yllättänyt kaikki porskuttamalla näinkin pitkälle playoffeissa. Titansin yllätyksistä huolimatta tämän myöhäisillan ottelusta odotetaan korkeapisteistä melko selvää Chiefsin voittoa. NFL-vihjeet uskoo myös Chiefsiin, mutta rakentaa tällä kertaa pelinsä poikkeuksellisesti pelkillä pelaajaerikoisilla.

Aloitetaan Travis Kelcesta, joka on Mahomesin ylivoimainen ykköstarget. Tämä johtuu siitä, että Kelce on usein todella runsaalla mitalla vapaana ja napsii näin erittäin helponnäköisiä kiinniottoja kuin liukuhihnalta.  Toisaalta taas Patrick Mahomes hakee tiukan paikan tullen usein Kelcea, joka toimii NFL-tekstien termein “safety blankettina” Mahomesille. Titansin heittopuolustus tulee olemaan kovassa pinteessä koko Chiefsin arsenaalia vastaan, jolloin luvassa pitäisi olla merkittävän hyvä päivä Mahomesille ja sen myötä Kelcelle.

Sitten otetaan käsittelyyn Titansin Derrick Henry ja Ryan Tannehill, jotka kulkevat käsi kädessä näiden valintojen osalta. Kaava tässä on yksinkertainen: Kun Henry rouhii, Tannehill ei heitä. Ja näin asia on ollut jo hyvin pitkään. Niinpä Henryn pitäisi rouhia myös tänään, sillä Chiefsin selkeä heikkous on mikäpä muu kuin juoksupuolustus. Miksi Tennessee siis heittäisi roskakoriin voittavan taktiikkansa, kun se selkeästi tulee olemaan vastustajalle vaikeaa, ja sillä on kaatunut hallitseva mestari Patriots ja runkosarjan ykkönen Ravens? Ei miksikään ja näinpä näiden kahden osalta tehdään valinnat yli Henrylle ja alle Tannehillille.

Itse ottelun osalta luvassa pitäisi olla siis Tenneseen todella tukalaa puurtamista Chiefsin räjähdysmäistä hyökkäystä vastaan ja taasen Chiefsilla todella hikistä hommaa Henryn kautta kulkevan Titans hyökkäyksen kanssa. Lopulta Chiefs on kuitenkin niin paljon parempi ja lepo- sekä kotiedut kohottavat sen oikeutetusti touchdownin suosikiksi. Totali taas on kiskaistu karmean korkealla 52 pisteeseen, mutta sen taas ymmärtää Chiefsin peleissä, jotka ovat hyvin usein shootoutteja. NFL-vihjeet jättävät kuitenkin ottelun lopputuloksen ennakoinnin pois, sillä Titans pystyy kyllä yllättämään kenet vaan, mutta samalla Chiefsin on täysin mahdollista moukuttaa uusinta viime viikolta, jolloin eroa kertyi 20 pistettä. Näillä puheilla oikein viihdyttävää konferenssifinaaleihin sunnuntaita!

Muut NFL-vihjeet:

Green Bay Packers +7.5 (2.01)

Packers on eittämättä altavastaaja 49ersin vieraana ja samaan aikaan yli touchdown eteen tuntuu järjettömän kovalta tarjoukselta näinkin tiukkaan otteluun. NFL-vihjeet poimii NFC:n puolelta peleille Packers +7.5 maistuvalla 2.01 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!