NFL-vihjeet: Kiitospäivä tarjoaa kolmen ottelun kattauksen torstaille!

NFL-vihjeet: Kiitospäivä tarjoaa kolmen ottelun kattauksen torstaille!

NFL-vihjeet ja vuoden paras torstai ovat täällä tänään! Ottelut laitetaan käyntiin 19.30 ja herkkua on tarjolla varhaiseen aamuun asti.

NFL-vihjeet: Kiitospäivä tarjoaa kolme ottelua!

Detroit Lions – Chicago Bears

Valinta: Chicago Bears -6 (2.05)

Vuoden parasta torstaita olisi NFL-seuraajille tarjolla, kun perinteiset kiitospäivän ottelut käydään Detroitin ja Dallasin kotikentillä ja aamuyöllä kohtaavat vielä Falcons ja Saints. Tarkemmassa ennakossa on klo 19.30 alkava Detroit Lionsin ja Chicago Bearsin välinen kohtaaminen, jossa vieraat ovat erityisesti QB vs QB asetelman osalta selkeässä etulyöntiasemassa.

Mitchell Trubiskysta voidaan olla montaa mieltä, mutta Lionsin kehno puolustus erityisesti heittoa vastaan tarjoaa Trubiskylle valtavan mahdollisuuden onnistua suuren yleisön edessä. Puolestaan taas Lions on erittäin kinkkisessä tilanteessa, sillä Lions joutuu heittämään aloittavaksi QB:ksi  täysin tuntemattoman nimen David Bloughssa. Yliopistosarjassa ajoittain väläytellyt Blough ei ole koskaan aloittanut NFL-ottelua ja hänet hankittiin Lionsiin ehdollista seitsemännen kierroksen varausvuoroa vastaan Cleveland Brownsista. On sanomattakin selvää, että vaikka Trubiskylla on ollut omat haasteensa, menee hänen vertailussa heittämällä Bloughn edelle.

Bears on myös muilta osin laadukkaampi joukkue kuin Lions ja erityisesti joukkueiden puolustuksista on tunnistettavissa selvää etua Bearsin suuntaan. Merkittävää on myös se, että etu on sekä heittoa että juoksua vastaan, mikä lupaa erityisen hyvää Bearsille. Lions ei nimittäin todellakaan voi nojata pelkkään juoksupeliinsä, joka on itseasiassa ollut vielä todella heikkoa koko kauden ajan. Bloughlla on siis yksinkertaisesti liian iso haaste edessään.

Hyökkäyspelaaminen on ainoa selkeä miinus, jota Bearsin kohdalla kannattaa varoa. Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, että kehnolla hyökkäyksellä on myös kehnosti esiintynyt hyökkäyksen linja. Samaa toki voi sanoa Lionsin versiosta hyökkäyksen linjan osalta. Näinpä ottelusta onkin odotettavissa myös todella matalapisteinen nysväys.

Tuntuu hurjalta, että näinkin selvässä etulyöntiasemassa oleva Bears saa maltillisella 6 pisteen tasoituksella yli 2 kerrointa tarjolle. Toki vieraspeli divarin sisällä on paha paikka, mutta NFL-vihjeet poimivat siitä huolimatta ehkä liiankin sokeasti Bearsin peleille. Ennakkoasetelmat ovat lopulta nimittäin niin räikeästi Bears-myönteiset. Halukkaat voivat ottaa Under 37.5 + Bears ML kohteen 2.65 kertoimella myös peleille.

Muut NFL-vihjeet kiitospäivään

Dallas Cowboys Alle 26.5 (1.96)

New Orleans Saints -6.5 (1.88)

Voita matka Super Bowliin!

Miamiin on edelleen mahdollista päästä katsomaan Super Bowlia paikan päälle. Pääset tutustumaan tuoreimpaan kampanjaan tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut