NFL-vihjeet: Kansas City Chiefs – Houston Texans | Klo 03.20

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet palaavat jälleen sorvin ääreen, kun kausi 2020 starttaa Kansas City Chiefsin ja Houston Texansin välisellä kohtaamisella.

NFL-vihjeet: Kansas City Chiefs – Houston Texans

Valinta: Kansas City Chiefs yli 31.5 (1.93)

Poikkeusolojen vaikutus

Puhutaan alkuun pois nämä poikkeusoloasiat, sillä niiden vaikutus on syytä huomioida koko kauden ajan. Tulevana yönä hallitseva mestari Kansas City Chiefs pääsee avaamaan kauden noin neljänneksen täyttöasteella pakatulla Arrowhead Stadiumilla. Bannerin nostoa seuraamaan pääsee siis vain pieni osa normaalista katsojamäärästä, mikä on ensimmäinen huomioitava seikka. Kotietua ei siis pitäisi saada faneista samalla tavalla kuin aiemmin.

Toinen merkittävä tekijä ovat vähäiselle jääneet treenit eikä preseasoniakaan ole päästy lainkaan pelaamaan. Tällöin on sopivaa odottaa varsinkin ottelun alkuun hieman nihkeämpää menoa, kun oletettavasti pelaajilla on niin sanotusti vielä hakemista.

Viimeinen tärkeä pointti on niin sanotut opt-outit, joissa pelaaja jättää tämän kauden välistä. Näitä on nähty Chiefsilta Laurent Duvernay-Tardif, Damien Williams ja Lucas Niang, joista kaksi ensimmäistä olivat tärkeitä palasia Chiefsin mestaruusjoukkueessa. Texansin puolella Eddie Vanderdoes on ainoa poisjättäytyjä, mutta hänen merkityksensä ei ole niin suuri.

Sitten itse otteluun, joka on samalla Coolbetin Päivän Peli. Chiefs lähtee otteluun todella suurena suosikkina, jolle löytyy perusteluja niin puolesta että vastaan.

Kun Chiefs hyökkää

Kun pallo on Chiefsilla, on melko selvää että Texansin heittopuolustus on suuri altavastaaja. Tällöin Texansin heittoryntäyksen on J.J. Wattin johdolla onnistuttava ajamaan Patrick Mahomesiin painetta tai muuten Texans on helisemässä. Chiefsin hyökkäyksen linja on Mitchell Schwartzia lukuunottamatta korkeintaan keskivertoa, joten mahdollisuudet Texansilla on päästä yllättämään linjojen taistelussa. Chiefsin hyökkäys on kuitenkin niin raudanluja varsinkin heittopeleissä, että pisteitä pitäisi tulla runsaasti. Juoksun puolella Clyde Edwards-Helaire on mielenkiintoinen seurattava, jolta odotetaan paljon ensimmäisellä kaudellaan.

Kun Texans hyökkää

Texans pystyy tiettyyn pisteeseen asti vastaamaan Chiefsin pisteiden tahkoamiseen. Deshaun Watsonilla on todella monipuoliset heittokohteet ja Texansin linjan vahva heittoblokkaus toimii avaimena menestykseen. Tällöin Will Fullerin IV:n tyyppiset kiiturit saavat niin sanotusti venyttää kenttää. Chris Jones on Chiefsin paras ase puolustuksen linjassa, jolloin samoin kuin Wattilla Texansissa, on Jonesin harteilla saada painetta vastustajan QB:seen.

Vaikka Texansilla on siis selkeät edellytykset menestyä heittopelissä, on heille tärkeää myös pitää palloa mahdollisimman pitkään oman hyökkäyksen hallussa. Tällöin avainasemassa on David Johnsonin ja Duke Johnsonin juoksupelit, joilla saadaan kulutettua kelloa ja pidettyä draivit elossa. Juoksu on kuitenkin hieman kysymysmerkki, joka kääntää ottelua suuntaan tai toiseen riippuen suorituksen tasosta. Ennakko-odotukset ovat sekavat, sillä David Johnson on aikamoinen villikortti ykkösRB:nä.

Yhteenveto ja valinta

Lopulta ottelussa on yksi asia selvää ja se on se, että Chiefsiltä sopii odottaa paljon pisteitä. Vaikka alku olisikin nihkeämpää, voi Chiefs tunnetusti saada koneet käyntiin vartiksi ja tässä ajassa voi helistä useamman kerran. Näin epävarmaan otteluun näinkin erikoisena aikana onkin siis syytä turvautua Chiefsin overiin, joka on toki korkea, mutta ei liikaa tällaisessa matchupissa. NFL-vihjeet avaakin kauden valinnalla Chiefs yli 31.5 1.93 kertoimella.

Tervetuloa taas matkaan mukaan ja osallistuhan samalla  NFL-Megakisaan, jossa on jaossa jopa 500 € pelirahaa! Kisaan pääset tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!