NFL-vihjeet: Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins | 03:20

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet ovat kahden ensimmäisen viikon jälkeen lievästi plussalla 105,20% palautuksella. Tänään vuorossa on TNF-ottelu Jags – Dolphins.

NFL-vihjeet: Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins

Valinta: Jaguars -3 (1.97)

Jacksonvillen ja Miamin välisessä ottelussa kohtaavat kaksi alkukaudesta heikoiksi ennakoitua joukkuetta, joista molemmat ovat olleet lopulta yllättävän hyviä vääntämään parempiaan vastaan. Jags on jopa napannut komean voiton Coltsista, joten odotuksiin nähden tulevan yön kotijoukkue on suoriutunut upeasti.

Ottelun alla on ollut kovaa sanaharkkaa Gardner Minshewn ja Ryan Fitzpatrickin välillä, joten taisteluasetelmia on ainakin haettu ottelun alla. Ottelu onkin molemmille tärkeä, sillä ennakkoon tämä on niitä otteluita, jotka kaudella voidaan voittaa. Jagsille 2-1 avaus olisi oikein paikallaan ja Dolphins väistäisi voitolla 0-3 startin, joten tältäkin kantilta panokset ovat korkealla.

Mainos alkaa

Itse ottelussa on todennäköisesti kyse lopulta siitä, kumpi pystyy paremmin huolehtimaan pallosta ja tekemään vähemmän virheitä. Toisaalta taas voidaan huomioida, että Jagsin hyökkäys on ollut oikeasti todella hyvässä vedossa Dolphinsin vielä toistaiseksi yskiessä kovempia puolustuksia vastaan. Kummankaan puolustus ei ole mikään mahtava, minkä myötä ottelun total onkin vedetty jopa 48,5-49,0 pisteeseen.

Jagsilla on kuitenkin etulyöntiasema, sillä sen hyökkäyksen pitäisi pystyä runnomaan Dolphinsin heikkoa puolustusta vastaan runsaasti pisteitä. Odotuksissa onkin, että Jags saattaa mennä menojaan. Dolphins pystyy kyllä haastamaan, mutta voi lopulta jäädä nimenomaan heikomman puolustuksensa takia jälkeen. 3 pisteen tasoitus antaa Jaguarsille 1.97 kertoimen, jonka NFL-vihjeet poimii peleille.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!