NFL-vihjeet: Philadelphia Eagles – New York Giants 9.12.2019!

NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet suoriutuivat mukiinmenevästi sunnuntailta ja pyrkivät jatkamaan hyvää otetaan myös Monday Night Footballissa, jossa kohtaavat Philadelphia Eagles ja New York Giants.

NFL-vihjeet: Philadelphia Eagles – New York Giants

Valinta: New York Giants +8.5 (1.96)

Philadelphia Eagles on ollut yksi tämän kauden isoimmista pettymyksistä. Itse asiassa koko NFC East on ollut niin huteraa tavaraa, että divarin voitto saattaa hyvin irrota sillä, että ei häviä enempää matseja kuin voittaa. Tästä johtuen 5-7 recordissa luisuvalla Philadelphialla on tulevana yönä runsaasti enemmän panosta kuin Giantsilla, sillä voitolla se kiipeää tasoihin Cowboysin kanssa divarin piikkipaikalle. Cowboysilla on toki vielä tie-breaker etu, mutta tämän divarin sivuluisussa kaikki on vielä täysin auki näiden kahden välillä.

Itse ottelusta odotetaan Philadelphian selvää hallintaa ja sitä sen myös pitäisi olla, mikäli joukkue pystyisi esiintymään tasollaan. Eagles on nimittäin jokaikisessä tärkeässä ja vähemmän tärkeässä mittarissa parempi kuin Giants. Tähän päälle kun läväytetään kotietu, on sanomattakin selvää, että matsin on vain yksinkertaisesti mentävä Eaglesille. Niin ja onhan Eagelsin d-line iso missmatch Giantsin o-linea vastaan, Eaglesin hyökkäyksellä selkeä etulöyntiasema Giantsin puolustusta vastaan ja Carson Wentz parempi QB kuin vanha Eli Manning. Listaa voisi jatkaa, mutta you get the point.

Mainos alkaa

Mutta. Siinä muuten Eaglesin kautta parhaiten kuvaava sana: Mutta.

Mutta niin sen piti myös viime viikolla mennä Dolphinsia vastaan. Ja mitä vielä. Dolphins takoi 37 pistettä taululle ja lunasti kauden hämmästyttävimpiin lukeutuvan voiton. Tätä ennen Eaglesin kone oli yskinyt pahasti (kieltämätttä koviksi jengiksi lukeutuvia) Patriotsia ja Seahawksia vastaan. Eagles on siis ollut viime aikoina vaikeuksissa ja sen tarvitsee nyt pikaisesti korjata laivansa kurssi.

Käsillä on siis aivan äärimmäisen tärkeä ottelu Eaglesille, jolloin paineet ovat valtavat. En siis pitäisi mitenkään yllättävänä, että penkityksestä palaava Manning onnistuisi pitämään ottelun tasaisehkona ja johdattavansa joukkonsa noin touchdownin tappioon Philadelphian illassa. Niinpä NFL-vihjeet vetävät kaikista tilastoseikoista huolimatta Giantsia tasoituksella. Nimittäin niin tämä liiga vain joskus toimii.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!