NFL-vihjeet: Divisional Round -kierroksen sunnuntain ottelut!

NFL-vihjeet: Divisional Round -kierroksen sunnuntain ottelut!

NFL-vihjeet ovat tänään Divisional Roundin sunnuntain otteluiden parissa. Kehissä nähdään mm. Tom Brady ja Nick Foles, jotka kohtasivat viime vuoden Super Bowlissa. Tänään Patriots saa vastaansa Chargersin ja Foles matkaa New Orleans Saintsin vieraaksi.

NFL-vihjeet: Divisional Round -kierroksen sunnuntain ottelut!

New England Patriots – Los Angeles Chargers

Valinta: Yli 47.5 (2.10) @Coolbet

New England Patriots on jälleen kerran pudotuspeleissä ja pääsee tänäkin vuonna aloittamaan playoffit Gillette Stadiumilla, jossa jokkue on ollut todella varma suorittaja myös tämän kauden ajan. Vastapuolelle asettuva Chargers puolestaan otti Villi kortti -kierrokselta melko selvän voiton Baltimore Ravensista ja tulee nyt altavastaajana kohtaamaan Tom Bradyn porukan.

Patriotsilla on ollut tällä kaudella jälleen ajoittain melko heikostikin pelannut puolustus, joten Chargersilla on kyllä mahdollisuus tehdä pisteitä. Philip Rivers täytyisi kuitenkin taas onnistua pitämään suojassa tai muuten käy huonosti. Melvin Gordonin kautta täytyy toki myös saada pelejä aikaan, mutta erityisesn mielenkiintoinen ja mahdollisesti ottelun ratkaiseva match-up on nimenomaan Chargersin heittoblokkaus vs. Patriotsin pass rush. Kumpikaan ei ole mitenkään valtavan hyvä ollut, joten tässä on tietynlainen weakness vastaan weakness -taistelu

New Englandin osalta hyökkäyksen suunnitelma on melko selvä eli pidä Tom Brady suojassa ja hyviä asioita tapahtuu. Sony Michel on toki tuonut Patseille mukavasti juoksu-uhkaa, joten tätä herraa kannattaa myös seurata. Michelin merkitys Patriotsille on yllättävän suuri, sillä legit ground game ei aina ole ollut Patriotsin heiniä.

Patriotsin puolustus on siis epäilyksen alainen, mutta hyökkäyksen voi luottaa tekevän pisteitä Chargersia vastaan. Riversin ja kumppaneiden osalta todettakoon, että tulivoimaa löytyy leveällä rintamalla. Näillä puheilla totalin osalta on turvallista tarttua yli 47.5 pisteeseen, jolle saamme Coolbetilta kertoimen 2.10.

Muut NFL-vihjeet:

New Orleans Saints – Philadelphia Eagles

Valinta: Philadelphia Eagles +8 (2.10) @Coolbet

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut