NFL-vihjeet: Divisional Round -kierroksen lauantain ottelut!

NFL-vihjeet: Divisional Round -kierroksen lauantain ottelut!

NFL-vihjeet aloittivat playoffit 2/4 tuloksella Wild Card -otteluista ja palautusprosenttina on tällä hetkellä 101,75%. Tänään jatketaan Divisional Round -otteluiden parissa!

NFL-vihjeet: Divisional Round – Lauantain ottelut

Kansas City Chiefs – Indianapolis Colts

Valinta: Indianapolis Colts +5.5 (1.96) @Coolbet

Kansas City Chiefs on ollut tällä kaudella järisyttävän kova porukka ja erityisesti sen hyökkäys on kerännyt gloriaa Patrick Mahomesin loistaessa kirkkaimpana tähtenä. Chiefsin puolustus oli kuitenkin joukkueen heikko lenkki, eikä ilman puolustusta välttämättä päästä tästä otteluparista eteenpäin. Tämä huoli on kuitenkin ollut kauden mittaan usein turha, sillä Chiefs on yksinkertaisesti latonut enemmän pinnoja taululle ja voittanut sitä kautta otteluita toisen perään.

Chiefsin tulivoimaisen hyökkäyksen ytimessä on loistava hyökkäyksen linja, jonka ansiosta myös vähemmän tunnettu Damien Williams pelasi erinomaisin ottein RB1:nä. Olettama isopisteisestä ottelusta on oikea, jonka myötä totalin raja on kiivennyt aina 56.5 pisteeseen. Noin isojen rajojen kanssa on vaarallista leikkiä varsinkin lumimyrskyennusteen alla, joten tähän otteluun haemme spreadin kautta vetoa.

Coltsia puoltaa kokeneempi QB sekä tasapoinoisempi joukkue. Chiefs on myös todennäköisesti hätää kärsimässä vahvan Colts O-linen ja juoksupelin käsittelyssä. Andrew Luckin heittokohteina ei edelleen ole suurta nimijoukkoa, mutta heittopeli tuottaa silti tulosta. Ennen kaikkea Coltsilla on parempi puolustus, mutta matchupinsa johdosta se lähtee altavastaajana haastaamaan väkivahvaa Chiefs-hyökkäystä.

Chiefs on kova kotona, mutta uhmataan nyt sitä ja luotetaan Coltsin pitävän itsensä pelissä mukana. On aina herkullista saada pelata tasapainoista joukkuetta kokeneemmalla QB:lla playoffeihin plussien kera. Vierasottelu on vaikea paikka ja ottelun sääennuste on luokkaa ”winter storm warning”, joten ottelun alla on kirjaimellisesti kysymysmerkkejä ilmassa. Huono sää kuitenkin ohjaisi ottelua todennäköisesti tasaiseen suuntaan ja tällöin Coltsien plussat hyötyisivät siitä entisestään. Näillä Andrewn porukan kelkkaan +5.5 rajalla Coolbetilta!

Muut NFL-vihjeet Divisional Roundin lauantaille

Los Angeles Rams – Dallas Cowboys

Valinta: Los Angeles Rams -7.5 (2.03) @Coolbet

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut