NFL-vihjeet: Sunnuntain Divisional Round -ottelut 12.1.2020!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet ovat takkuilleet playoffeissa ja eilisen tuloksena nähtiin 1/3. Tänään kuitenkin jatketaan, kun konferenssifinaaleihin ratkotaan vastustajat Titansille ja 49ersille.

NFL-vihjeet: Sunnuntain Divisional Round -ottelut

Kansas City Chiefs – Houston Texans

Valinta: Kansas City Chiefs -9.5 (1.96)

Kansas City Chiefs ja Houston Texans tarjoilevat tämän sunnuntain ensimmäisen kattauksen melko koleassa kelissä Arrowhead Stadiumilla. Kyseessä on myös uusinta runkosarjan kohtaamisesta, jossa Texans yllätti Chiefsin lukemin 24-31 latomalla toisella quarterilla taululle 0-20 lukemat. Historialle ei kuitenkaan liikaa tule antaa painoarvoa, sillä erityisesti Chiefsin puolustus on ollut loppukaudesta aivan eri tasolla kuin kyseisessä ottelussa. NFL-vihjeet lähteekin rakentemaan vetoaan ehkä turhankin Chiefs-myönteisesti.

Kansas City Chiefs on bye-viikon jälkeen perinteisesti todella kova joukkue ja extralepo keikauttaa asetelmaa vahvasti kotijoukkueen suuntaan. Kaikki tuntevat myös Chiefsin rajun hyökkäyksen, jossa viilettävät ykkösniminä Travis Kelce sekä Tyreek HillPatrick Mahomes ei ymmärrettävästi yltänyt rookie-kautensa sensaatiolukuihin, mutta on ollut yhä naurettavan hyvä johdattamaan tätä “korkea-oktaanista” hyökkäystä.

Chiefsin heittosuojaus on pitänyt hyvin kauden mittaan, mutta hyökkäyksen linjalle voidaan lyödä epäilysleima juoksublokkauksen osalta. Texansin puolustus ei tosin ole mikään ihmeellinen juoksua vastaan, joskin viime viikolla palannut J.J. Watt boostasi tätä osastoa ihan hyvin.  Harmaita hiuksia Texans -faneille aiheuttaa kuitenkin kolmannet downit, joissa Texans on ollut umpirsurkea. Tämän myötä on vaikea nähdä Chiefsin hyökkäyksen kovin usein pysähtyvän Arrowheadin iltapäivässä.

Texansin hyökätessä tärkeä match-up on juoksuhyökkäyksen menestys Chiefsin heikkoa juoksupuolustusta vastaan. Nähtävissä onkin, että kumpi saakaan juoksun pelaamaan, tulee myös hallitsemaan kelloa ja pitämään vastustajan tähti-QB:n poissa pahanteosta. Juoksuun liittyen Texansilla Duke Johnsonin käyttö heittokohteena on seuraamisen arvoinen asia, sillä hänen kaltaiset pelaajat ovat toistaiseki menestyneet Chiefsia vastaan. Heitossa Texans on varmasti tutkinut poissaolot tarkkaan, kun Chiefsilla on sivussa Juan Thornhill puolustuksen takakentällä. Oletettavasti Chiefs pystynee kuitenkin paikkamaan tämän poissaolon melko hyvin.

Kokonaisuudessaan Texansin suuret plussat varmasti houkuttavat monia, mutta jos Billsiä vastaan teki kotona tiukkaa, niin bye-viikon KC on vieraissa lopulta liikaa. NFL-vihjeet pelaa Chiefs -9.5 1.96 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Green Bay Packers – Seattle Seahawks Alle 45.0 (2.00)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!