NFL-vihjeet: Lauantain Divisional Round -ottelut 11.1.2020!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet avasivat playoffit hieman kehnosti tuloksella 1/4, joten Divisional Roundille jää runsaasti petrattavaa. Tulevan yönä mitellään San Franciscossa ja Baltimoressa.

NFL-vihjeet: Lauantain Divisional Round -ottelut

San Francisco 49ers  –Minnesota Vikings

Valinnat:

Minnesota Vikings yli 17.5 (1.89)

Dan Bailey yli 6.5 (2.15)

Viime kierroksen ainoan onnistumisen tarjonnut Minnesota Vikings kerää jälleen huomion, sillä joukkueen kokonaispistemäärä on laskettu melko alhaalle myös tänään. Toki Minnesota on suuri altavastaaja myös tällä kierroksella, mutta muutamiin pistesuorituksiin Vikingsin pitäisi kuitenkin pystyä. NFL-vihjeet tekee siis uudestaan valinnan Vikingsin puolesta.

San Francisco 49ers on toki löytänyt itseltään ykköseedin erityisesti raudan lujan puolustuksensa ansiosta, joka loisti erityisesti heittoa vastaan. Minnesotalla pitäisi kuitenkin olla runsaasti aseita 49ersin heittopuolustusta vastaan, kun Adam Thielen, Kyle RudolphStefon Diggs sekä viime ottelussa erityisen paljon loistanut Dalvin Cook lähtevät ratkomaan ottelua. Vikingsin hyökkäyksen linjalla ja kokonaisuudessaan heittosuojauksella on kuitenkin iso haaste edessään, kun 49ersin pass rush painaa Nick Bosan johdolla päälle.

Kun taas pallo on 49ersilla, kääntyvät katseet luonnollisesti Jimmy Garoppoloon, joka lähtee uransa ensimmäiseen playoff-peliin loistavasti sujuneen kauden jälkeen. Tuntuma on, että tämä ottelu on valtava defining moment Garoppolon uralle, sillä runkosarjassa herra näytti olevansa valtavan palkkansa arvoinen, mutta jos tulevan yön tulos on one & done, pääsevät epäilijät ilkkumaan todella pahasti. Paineita siis varmasti on Garoppolon niskassa, mutta onneksi ympäriltä löytyy tukea niin huippuvalmennuksessa kuin pelikavereissa.

Kyle Shanahanin johdolla 49ersin hyökkäys on ollut todella monipuolinen. Emmanuel Sanders on ajoittain kyennyt ihmetekoihin ja rookie Deebo Samuel on ollut myös todella vakuuttava. George Kittle on TE-positiossa aina valtava uhka ja kenties tämän hyökkäyksen tärkein pelaaja. RB-positiossa puolestaan Raheem Mostert on ollut loppukaudesta ykkösmies ja esiintynyt vakuuttavasti. Vaihtoehtoja siis löytyy runsaasti ja 49ersin pitäisi pystyä hyödyntämään Vikingsin takakentän poissaolot edukseen.

Näillä puheilla ottelussa on mukavaa overin tuntua, mutta lähdetään tälläkin kertaa rakentamaan over-ottelua Minnesotan kautta. Vikingsin team total 17.5 pisteen rajalla 1.89 toimii pääkohteena ja lisämausteeksi haetaan Dan Baileyn tekemät pisteet overiksi yli 6.5 rajalla. Tämä tarkoittaa siis käytännössä kahta fg:tä ja yhtä onnistunutta lisäpisteyritystiä Baileyn jalan kautta. NFL-vihjeet avaa näillä kahdella kohteella Divisional Roundin.

Muut NFL-vihjeet

Baltimore Ravens – Tennessee Titans 

Marquise Brown kiinniotetu jaardit yli 38.5 (1.91)

Marquise “Hollywood” Brown on Ravensin selkeä syväuhka, jota Ravensilla pitäisi olla tulevana yönä taas hyvä sauma käyttää yllättivissä pitkissä peleissä. Brown ei välttämättä tarvitse kuin yhden pallon, jolla tämä raja pistetään rikki, joten NFL-vihjeet valitsee Brown yli 38.5 jaardia kohteekseen.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!