NFL-vihjeet: Cleveland Browns – Cincinnati Bengals | 03:20

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet avasivat kauden lopulta voitokkaasti ja tänään jatketaan AFC Northin sisäisellä, jossa vastakkain ovat Browns ja Bengals.

NFL-vihjeet: Cleveland Browns – Cincinnati Bengals

Valinta: Cleveland Browns -6 (1.98)

Cleveland Browns avasi kautensa todella kehnolla ottelulla Baltimore Ravensia vastaaan Bengalsin vääntäessä todella tasaisen matsin Los Angeles Chargersin vieraana. Nyt lyhyellä valmistautumisella otteluun tulevat joukkueet tulevat moneltakin kannalta erityiseen otteluun, jossa Browns on lopulta melko selvä suosikki.

Aloitetaan ensinnäkin Brownsista, jonka otteet Ravensia vastaan olivat tuskaista seurattavaa. Baker Mayfield oli huono eikä joukkueelta sujunut kuin korkeintaan juoksupeli. Puolustus otti huolella kuonoon Ravensin hyökkäykseltä ja parantamisen varaa jäi ylipäätään paljon. Browns ei antanut siis paljoa luottamuksen aihetta, mutta on silti ehkä hieman yllättäen Bengalsia aika paljon edellä.

Mainos alkaa

Bengals toki esiintyi oikein hyvin ja Joe Burrow antoi itsestään kuvan hyvänä tulevaisuuden QB:na. Nyt ollaan kuitenkin todella vaikean tehtävän edessä, kun pitäisi tulla divisioonan sisäiseen kasvojen pesua kaipaavan Brownsin vieraaksi lyhyellä viikolla. Erityisesti tuo lyhyt viikko tekee tästä todella pahan ottelun Bengalsille, mutta myös ottelun matchupeissa on etuja Brownsille. Vaikuttaa nimittäin siltä, että Brownsin puolustuksen linjalla pitäisi olla etulyöntiasema Bengalsin linjaa vastaan, mikä tekee Burrown työstä todella vaikeaa. Brownsilla on myös edelleen kaikki eväät onnistua hyökkäyksessään ja tuskin samanlaisia ongelmia on Bengalsin kanssa luvassa.

Moni olettaa, että Bengals pystyy laittamaan hanttiin Brownsille. Jotkut jopa uskovat Bengalsin voittavan tämän ottelun. NFL-vihjeet kaivaa tähän otteluun kikkapussista vastavedon ja luottaa perusperiaatteiden kuten rookie-QB:n ongelmien lyhyellä viikolla sekä hyökkäyksen linjan haasteiden kantavan Brownsin voittoon. Näinpä valinta onkin Browns -6 erinomaisella 1.98 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!