NFL-vihjeet: Kauden avauksessa rivalry-ottelu Bears – Packers!

NFL-vihjeet: Kauden avauksessa rivalry-ottelu Bears – Packers!

NFL-vihjeet ovat jälleen sorvin ääressä ja luvassa on pelivalintoja kauden avauksesta aina Super Bowliin saakka. Nyt tarkastelussa on kauden avausottelu Bears – Packers!

NFL-vihjeet: Chicago Bears – Green Bay Packers

Valinta: Chicago Bears -3 (1.92)

Chicago Bears ja Green Bay Packers avaavat NFL:n 100. juhlavuoden kohtaamisella, joka on yksi NFL:n kuumimmista rivalryista. Packers on hallinnut viime vuosien kohtaamisia, mutta Bears on tällä kaudella niskan päällä. Kumpaakin joukkuetta on suosittavaa tarkastella terveellä skeptisyydellä ja kriittisyydellä, vaikka kovista joukkueista loppujen lopuksi puhutaankin.

Kuten NFC North divisioonan ennakossakin todettiin, on Green Bay Packers ensisijaisesti latonut runsaasti paukkuja puolustukseensa. Nyt jostain syystä pöhinä Green Bayn osalta onkin, että tämä puolustus olisi jotenkin todella loistava, vaikka parannukset eivät lopulta olleet mitään niin ihmeellisiä.

Chicagon hyökkäyksen linjalla ei pitäisi siis olla vaikeuksia vastata Packersin paineeseen, kun taas puolestaan Packersin puolustuksella saattaa lopulta olla vaikeuksia Chicagon monipuolisen hyökkäyksen kanssa. Yhtenä epäilyksenä on myös se, miten noin paljon uudistunut puolustus on alkukaudesta hitsautunut yhteen. Packersia vaivaa myös linebacker position ohuus, jota Bears on varmasti tarkkaillut ottelusuunnitelmaansa laatiessa.

Kun pallo puolestaan on Packersilla, kääntyvät kaikki katseet Aaron Rodgersiin. Rodgers on edelleen varmasti hyvä, ellei jopa yksi sarjan parhaista, mutta ei tämäkään herra ole viime aikoina ollut oma itsensä. Toki aina on mahdollista tehdä niin sanottu bounce-back, mutta sokea luotto Rodgersin nimeen ei ole enää järkevää. Targettien osalta Rodgersilla on Davante Adamsissa liian selkeä ykköskohde, johon Bears pystyy laittamaan extrahuomiota. Vierellä viilettävät kaverit eivät vielä ainakaan ole antaneet sellaisia näyttöjä, että Packers voisi hihkua riemusta receiver-osastonsa osalta.

Packersilla on uuden päävalmentajansa Matt LaFleurin myötä uutta hyökkäysidentiteettiä luvassa, jossa pyöritetään niin vahvaa juoksuun nojaamista kuin play-actionia sekä niin sanottuja motioneita ennen snapia. Packers pyrkii siis hämmentämään Bearsia mahdollisimman paljon, joten mielenkiintoinen shakkiottelu tulee olemaan Chuck Paganon luotsaaman Bears-puolustuksen ja Rodgers-LaFleur kaksikon välillä.

Loppujen lopuksi kauden avausvalinnassa on kyse sitä, että pelataan lopulta parempaa joukkuetta, jolla on kotietu ja joka on yleiseen Packers-pöhinään peilaten vastaveto. Näillä puheilla NFL-vihjeet avaavat kauden pelaamalla Bears -3 1.92 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut