NFL-vihjeet: Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers | 03:20

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet pääsevät viidennen peliviikon alkuun mielenkiintoisen ottelun pariin, kun kautensa hyvin aloittaneet Bears ja Bucs kohtaavat Chicagossa.

NFL-vihjeet: Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers

Valinta: Tampa Bay Buccaneers -3.5 (1.93)

Chicago Bears on avannut kautensa kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla ja vastaavalla recordilla liikkeellä on myös Tampa Bay Buccaneers. Ottelun alla tuntuma on, että joukkueet ovat melko tasavertaisia, mutta Tampa on loukkaantumisista huolimatta Chicagon edellä. Viime viikon otteiden osalta Buccaneers vaikuttaa olevan paremmassa vireessä, mutta tämä saattaa toki johtua myös siitä, että Bears kohtasi väkivahvan Coltsin.

Toinen mielenkiintoinen pointti on Bearsin QB Nick Folesia leimaava seikka. Hän saattaa nimittäin välillä olla aivan maaginen toisessa ottelussa ja seuraavana viikkona kentälle astelee aika lailla täysin eri versio. Tällä kaudella on nähty molemmat, sillä Mitchell Trubiskyn korvannut Foles oli kovassa vedossa, kun taas Coltsin kieltämättä todella hyvää puolustusta vastaan ei oikein lähtenyt. Bucsin puolella Tom Brady puolestaan löylytti viime ottelussa komeat statsit ja osoitti, että turha epäillä onko tankissa vielä bensaa.

Hyökkäyksiä muilta osin vertailtaessa on selvää, että Bearsin hyökkäys ei mikään kovin ihmeellinen ole, kun taas Buccaneersilla on poissaoloista huolimatta vahva hyökkäys. Puolustuksien puolella on tasaisempaa, mutta Bucs vetää tässäkin pidemmän korren. Matchupit ovat molemmilta osin Bucsin puolella, kun toistaiseksi vähän heikommin esiintynyt Bears-puolustus kohtaa kovassa vedossa olevan Bucs-hyökkäyksen ja toisaalta Bearsin kehnon puoleinen hyökkäys joutuu jälleen kohtaamaan kovan puolustuksen.

Lyhyt viikko tuo otteluun oman mausteensa, mutta lopulta vaikuttaa siltä, että tässä kohtaavat kuitenkin kaksi eri kaliiberin joukkuetta. NFL-vihjeet poimiikin Tampan -3.5 pisteen tasoituksella peleille jatkuvasti nousussa olleella kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!