NFL-vihjeet: AFC:n Wild Card -kierros 4.1.2020!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet suoriutuivat runkosarjasta 108.48% palautuksella ja tänään lähdetään playoffien pariin pyrkimyksenä jatkaa osumien tiellä.

NFL-vihjeet: AFC:n Wild Card -kierros

Houston Texans – Buffalo Bills

Valinta: Buffalo Bills ML (2.29)

NFL:n playoff-vedonlyönnissä pärjää todella pitkälle vetämällä jokaisessa ottelussa kokeneemman QB:n puolesta. Viime vuonna playoffit menivät 7-3-1 kokemukselle, tätä edellisenä 5-5-1 ja kaksi vuotta sitten kokemus oli parempi 8-3 recordilla. Trendi on siis melko helposti tunnistettavissa.

Samalla taas uran ensimmäisen playoff-ottelun voittaminen on QB:eille ollut haastavaa. Vuodesta 2002 alkaen tulos näyttää 14-32 lukemaa keltanokille, mikä ei lupaa hyvää Billsille Texansin vieraana. Näiden tilastojen valossa olisi siis luonnollista kallistua Texansin puoleen, mutta tänään NFL-vihjeet liittyy vastahakoisesti Billsin kelkkaan.

Texans kärsii pahoista poissaoloista, mutta saa toki samalla J.J. Wattin takaisin. Watt tuo mukanaan tehoa erityisesti pass rushiin, mutta myös juoksupuolustus on parempaa Wattin läsnäollessa. Nähtäväksi kuitenkin jää, miten paljon herraa voidaan lopulta käyttää. Poissaolojen puolella puolestaan Tashaun Gipson ja todennäköisenä myös Will Fuller paistavat merkittävimpinä poissaoloina.

Ottelun tärkeimmät matchupit ovat ehdottomasti Texansin juoksuhyökkäys vastaan Billsin juoksupuolustus ja Billsin hyökätessä heittopelit keskelle Texansin takakenttää. Sinne on uponnut todella hyvin ilman Gipsonia, joten Bills varmasti yrittää hyödyntää tämän edun mahdollisimman hyvin. Seurattavan arvoista on toki myös QB:eiden omat juoksupelit, joita vastaan Texans on erittäin huono ja Bills erittäin hyvä.

Kokonaisuutena ottelussa on siis epätasaisen, mutta enemmän yksittäisissä pelaajissa tehoa omaavan kotijoukkueen, ja tasaisemman, erittäin hyvin puolustavan vierasjoukkueen kohtaaminen. Billsin kertoimessa on lievästi ilmaa ja niinpä NFL-vihjeet pelaa Bills ML 2.29 kertoimella.

New England Patriots – Tennessee Titans

Valinta: New England Patriots -5.5 (1.92)

Aivan hirveä peli ennakoida, aivan hirveä peli vihjata ja aivan hirveä peli asettaa vetoja. New England Patriots on asetettu 5.5 pisteen suosikiksi kotikentällään otteluun, jossa varmasti monia kihelmöi ajatus dynastian kaatumisesta nimenomaan Ryan Tannehillin käsittelyssä. Tannehillista puheenolllen: Kuten Billsin kohdalla, myös Tannehillia koskee uran ensimmäisen playoff-ottelun tilastot, mikä ei siis lupaa lainkaan hyvää Patriotsin vieraana.

Titans on toki ollut loppukauden sensaatio ja saanut upeita loppukauden nykäisyjä Tannehillilta, Derrick Henrylta ja A.J. Brownilta. Titansin hyökkäyksen linja on myös ollut hyvä läpi kauden ja mahdollistanut onnistumiset juoksupeliin, mutta samalla heittosuojaus on ollut koko Titansin hyökkäyksen suurin huolenaihe.

Patriots puolestaan on trendannut tappavan tasaisesti alaspäin asettaen runkosarjalle ruman pisteen häviämällä kotona Miamille. Erityisesti Patriotsin hyökkäyksen tehottomuus on aiheuttanut harmaita hiuksia Patriotsin faneille, mutta myös raudanluja puolustus hyytyi runkosarjan loppua kohden melko pahasti. Patriots on vielä painotetuissa tilastoissa Titansin edellä, mutta ei todellakaan paljoa.

Miksi sitten NFL-vihjeet pelaa Patriotsia noinkin suurella tasoituksella, kun ennakko selkeästi osoittaa Titansin olevan juuri oikea valinta tähän otteluun? Vastaus: Patriots on kotona, Bill Belichick, Tom Brady, playoffit ja vastustajan hypetys. Tämä on nähty niin monta kertaa eikä se Patriotsin tarina vaan vieläkään lopu. NFL-vihjeet pelaa uhmakkaasti Patriots -5.5 1.92 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!