NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 8.9.2019!

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 8.9.2019!

NFL-vihjeet pääsevät tänään ensimmäistä kertaa kunnon kattauksen pariin, kun NFL Sunday tarjoilee 13 ottelua.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 8.9.2019!

Carolina Panthers – Los Angeles Rams

Valinta: Carolina Panthers ML (2.13)

Panthersin ja Ramsin kohtaamisessa ollaan tilanteessa, jossa Ramsin ykkösmiehet tulevat ensi kertaa kentälle sitten viime kauden ja matkustavat aikaeron myötä otteluun, joka alkaa aikaisin heidän vinkkelistään katsottuna. Panthersia puoltaa luonnollisesti myös kotietu.

Kun tarkastellaan miten QB:t Newton vs. Goff asettuvat toisiaan vastaan, on Goff tilastojen valossa ollut parempi. Kumpaakin QB:ta on vaivannut paineen alla pelaaminen, joten avainasemassa tulevatkin olemaan hyökkäyksen linjojen tarjoama heittosuojaus. Molemmilla joukkueilla on uusia miehiä hyökkäyksen linjassa, mutta näkisin edun keikahtavan Panthersin puolelle.

Tärkeitä matchuppeja ovat Aaron Donald vs. Panthersin linjan keskusta, Christian McCaffrey vastaan Ramsin heikkoakin heikompi juoksupuolustus sekä Panthersin pass rushin antama paine vastaan kysymysmerkkinä keikkuva Ramsin hyökkäyksen linja.

Kaikki seikat huomioon ottaen Panthersia puoltaa monikin seikka ja tällöin NFL-vihjeet kelpuuttavat joukkueen peleille 2.13 kertoimella.

Miami Dolphins – Baltimore Ravens

Valinta: Baltimore Ravens -6.5 (1.86)

Miami Dolphinsin joukkue on niin huteralla pohjalla, että vaikka joukkueella onkin tuntuva kotietu alkukauden otteluissaan, on Baltimore silti todella suuri ennakkosuosikki tähän ottellun. Ravens voi hyvin olla ansa -6.5 pisteen tasoituksellaan, mutta noudattamalla yksinkertaisia arviointimenetelmiä on tästä ottelusta odotettavissa pelkästään selvä Baltimoren voitto.

Miamilla on QB:na kokenut konkari Ryan Fitzpatrick, joka on esiintynyt urallaan niin maagisella kuin traagisellakin tavalla. Baltimorea vastaan Fitzpatrickilla tulee olemaan hikiset oltavat, sillä Miamin hyökkäyksen linja on täysi katastrofi. Ravensin puolustuksella pitäisikin olla oikein maittavat oltavat antamassa painetta Fitzille.

Toinen Baltimorea merkittävästi puoltava seikka on Miamin puolustus, joka lukeutuu kirkkaasti liigan heikoimpien nippujen joukkoon. Miami ei tahdo saada painetta vastustajan QB:seen eikä juoksupuolustuskaan suju lainkaan hyvin. Siinäpä erinomainen resepti Ravensia vastaan, joka puksuttaa juoksupelillään koviakin joukkueita vastaan hirmuisella tahdilla.

Tässä liikutaan vaarallisilla vesillä, koska kyseessä on niin ilmeinen valinta. NFL-vihjeet luottavat silti Baltimoren näyttävän kaapin paikan Miamin helteessä ja ottavan todella selvän voiton Dolphinsista.

Muut NFL-vihjeet:

Tennessee Titan +5.5 (1.96)

Jacksonville Jaguars – Kansas City Chiefs Alle 50.5 (1.98)

Detroit Lions -2.5 (1.88)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut