NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 8.12.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet ovat NFL-kauden runkosarjan loppusuoralla erittäin yllätysvalmiin kierroksen äärellä, sillä useampi altavastaaja omaa mahdollisuuden voittoon.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 8.12.2019!

Tampa Bay Buccaneers – Indianapolis Colts

Valinta: Tampa Bay Buccaaners -3 (1.90)

Tampa Bay Buccaneersilla on ollut jo useamman kauden ajan yksi NFL:n parhaista hyökkäyksistä ja sama meno on jatkunut myös kuluvalla kaudella. Jameis Winstonin johdolla rapatessa roiskuu myös todella pahasti turnovereiden muodossa, mutta samalla pisteitä tulee kuin liukuhihnalta. Tampa on ollut kotipeleissään melko heikko porukka, mutta toisaalta Giantsia lukuunottamatta vastus on ollut kova.

Indianapolis Colts puolestaan on ikävässä tilanteessa, kun se joutuu lähtemään otteluun ilman T.Y. Hiltonia. Hilton on massiivinen menetys Coltsille ja tämän herran poissaolo tulee näkymään Coltsin otteissa. Elävä leganda Adam Vinatieri joutuu myös jättämään ottelun sivuun, joskin paikkaajana nähtävä Kevin McLaughlin on ollut ihan OK päästessään kehiin.

Ottelun ratkaisevia matchuppeja ovat ehdottomasti se, miten hyvin Tampa Bay saa tilkittyä Coltsin vahvan juoksupelin. Tampa on saanut paljon enemmmän viime aikoina irti pass rushistaan sekä takakentästään, joten jo valmiiksi erinomaisesti esiintyvä juoksupuolustus saattaa olla nyt erittäin ratkaisevassa roolissa ottaen sen viimeisenkin toivon rippeen pois Coltsilta. QB:eita verratessa Winston on aina Winston, mutta Brissettiä vasten verraten kotijoukkueen kaveri menee omissa papereissa edelle. Hyökkäyksen linjojen osalta Colts on edellä, mutta ei kovin paljoa.

Viimeisenä silauksena Tampa-myönteisyydelle toimii ainakin tänään vireystilat. Colts on pahasti lähtenyt valumaan alaspäin, kun taas Tampa pääsee paineettomassa tilanteessa kotiin jatkamaan erinomaisia otteitaan. Moni muukin luottaa Tampaan, mutta niin tekevät myös NFL-vihjeet. Bucs -3 1.90 kertoimella peleille.

Muut NFL-vihjeet

Lamar Jackson Alle 71.5 juostua jaardia (1.91)

Lamar Jacksonin kohdalla ennakko on se, että nyt kaveria on pakko vähän säästellä (torstaita silmällä pitäen) ja tällöin juoksujaardeja ei pitäisi tulla ihan niin paljoa. 71.5 on rajana hieman ylhäällä tähän peilaten, joten isketään rohkeasti sarjan kuuminta nimeä vastaan.

Cincinnati Bengals +7.5 (1.92)

Bengals on divisioonan sisäisessä Brownsia vastaan yli TD:n altavastaajana perusperiaatteena hyvä peli-idea, vaikka vieraisiin joutuvatkin. Sen verran on otteet parantuneet kauden alun karmeuksista ja puolustuksella pitäisi olla eväät pitää Brownsia aisoissa.

Atlanta Falcons -3.5 (1.98)

Atlantan kohdalla valinta on ennemmin Carolinaa vastaan kuin Atlantan puolesta. Panthers on hurjassa pudotuksessa ja irtisanonut päävalmentajansa eikä joukkueella ole muuta tarjota kuin sekaannusta. Atlanta onkin kaikessa karmeudessaan nyt hyvässä asemassa ottamaan kauden neljännen voittonsa.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!