NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 6.10.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet ovat viidennen peliviikon sunnuntaina todella haastavan kierroksen parissa. Tänään pelejä haetaankin erityisesti altavataajien kautta.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 6.10.2019

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens

Valinta: Pittsburgh Steelers +3 (2.04)

Pittsburgh Steelers on yksi maukkaimmista tämän sunnuntain kierroksen altavastaajista ja tämä AFC North divisioonan sisäinen pääseekin nyt erityisenä nostona tarkemmin ennakoitavaksi otteluksi. Steelers on niin selvästi aliarvostettu joukkue ja Baltimore puolestaan niin selvästi yliarvostettu, että tämä tuntuu jopa valtavalta ansalta, johon NFL-vihjeet astuvat iloisesti ja ylpeänä löydöstään.

Hyökkäyksen linjojen osalta kummankin joukkueen yksiköt ovat edustaneet hienosti. Baltimorella erityisesti juoksublokkaus on ollut todella hyvää, kun taas Steelersillä on toiminut todella hienosti heittosuojaus. Baltimorella pitäisi olla lievä etu heidän juoksuhyökkäyksen ja Steelersin juoksupuolustuksen matchupissa, mutta muilta osin Steelersillä on ainakin lievä etu puolustus vs puolustus vertailussa.

Erityistä tässä ottelussa on kuitenkin epätoivo-seikka, jonka Steelers saa kotietunsa kaveriksi. Tässä on nyt käsillä todellinen käännekohta AFC North divisioonassa, jolloin Ravensilla on todella vaikea paikka lähteä Bengals-ryöpytyksestä boostia saaneen Pittsburghin vieraaksi. Steelers tuntuu myös löytäneen uutta eloa tekemiseensä Mason Rudolphin astuttua QB:n paikalle loukkaantuneen Ben Roethlisbergerin tilalle, ja erityisesti pelikutsujen tietynlainen omituisuus ja running backkien runsas käyttö myös snapien suorina vastaanottajina tuntuu toimivan.

Näillä puheilla tässä on mitä mainion paikka iskeä +3 pistettä eteen momentumin, epätoivon, kotiedun ja tietyllä tapaa myös rosteriedun omaavalle Steelersille. Kerroinkin on erittäin maistuva 2.04, jonka NFL-vihjeet ottavat peleille.

Muut NFL-vihjeet: Altavastaajien kerho

Tällä viikolla on valtava määrä kohteita, joissa altavastaaja voi hyvin voittaa ottelunsa, mutta saa samalla noin FG:n verran tasoitusta. Otetaan näistä parhaat peleille Steelersin kaveriksi.

Arizona Cardinals +3 (1.92)

New York Giants +5 (2.05)

Denver Broncos +5.5 (2.00)

Green Bay Packers +3.5 (1.92)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!