NFL-vihjeet: San Francisco 49ers – Seattle Seahawks 11.11.2019!

NFL-vihjeet: San Francisco 49ers – Seattle Seahawks 11.11.2019!

NFL-vihjeet palaavat pienen tauon jälkeen takaisin sorvin ääreen päästen heti käsittelemään todella mielenkiintoista NFC West divisioonan kohtaamista.

NFL-vihjeet: San Francisco 49ers – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks +6.5 (1.90)

San Francisco 49ers ja Seattle Seahawks kohtaavat tulevana yönä todella mielenkiintoisessa NFC West divisioonan sisäisessä kohtaamisessa, jossa NFL-vihjeet näkevät vierasjoukkueella olevan kaikki mahdollisuudet pitää ottelu hyvinkin tasaisena. On toki myönnettävä, että Niners on ollut todella vakuuttava ja erityistä huolta aiheutuu Ninersin D-line vs. Seahawksin O-line matchupista. Siitä huolimatta Seattle saa ”nodin” tässä kohti, sillä tasoitus on melko runsas näinkin tiukkaan otteluun.

Lopulta kummallakin on ikäviä huolia loukkaantumissa, mutta ehkä Ninersilla on se pahin, kun Kwon Alexander on sivussa loppukauden. Puolustukselle tämä ei tiedä lainkaan hyvää, joten Seattlella on entistä paremmat mahdollisuudet onnistua.

Mielenkiintoista on myös seurata miten uusi tulokas Josh Gordon asettuu Tyler Lockettin ja tulokaspelaaja D.K. Metcalfin kaveriksi MVP-formissa seilaavan Russel Wilsonin targetina.

Ninersin puolella hyökkäyksessä löytyy tehoja monipuolisesti ja ”italian osweilerina” tunnettu Jimmy Garoppolo alkaa näyttää siltä, että on ehkä sittenkin palkkansa arvoinen kaveri. Vähintäänkin suunta on oikea, onhan Niners 8-0 kauden alussa.

Tulevan yön ottelussa on monella tapaa löydettävissä etuja Ninersille alkaen kotiedusta ja lepoedusta sekä selvästi vahvemmasta puolustuksesta. Jokin Seattlessa kuitenkin on, että se pelaa lähes aina todella tasaisia matseja, on ne sitten liigan huippuja tai liigan heittopusseja vastaan. Lisäksi huomattiinhan se taas viime kierroksella, kun Cardinals sai divisioonan sisäisessä pidettyä Ninersin tiukoilla, että divarimatsit ovat ihan oma juttunsa tässä sarjassa.

Ottelun kuva on olettavasti se, että Niners kääntää hieman kelkkaansa juoksupainotteisuudesta pois ja toisaalta taas Seattlen tulee onnistua juoksussa, sillä heittoa vastaan Niners on todella kova. Ottelussa on myös hyvää overin tuntua puolustuksen poissaolojen ja erityisesti Seattlen puolustuksen heikkouden myötä. Valinta kuitenkin tehdään lopulta altavastaajamyönteisesti ja NFL-vihjeet valitsevat kohteekseen Seattle Seahawks +6.5 tasoitukselle 1.90 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut