NFL-vihjeet: San Francisco 49ers – New York Giants

NFL-vihjeet: San Francisco 49ers – New York Giants

NFL-vihjeet ovat tänään viikon 10 päätösottelun parissa, jossa kohtaavat heikosti pelanneet San Francisco 49ers ja New York Giants. Ottelussa on luvassa lähinnä lohdutuspalkintoa, joten motivaatioseikkoja tulee harkita tarkkaan. Tässä kohti näemme, että nämä seikat puoltavat San Franciscoa.

NFL-vihjeet: San Francisco 49ers – New York Giants

Valinta: San Francisco 49ers -3.5 (1.96)

Sanoipa Odell Beckham Jr mitä hyvänsä tavoitteestaan voittaa seuraavat kahdeksan ottelua putkeen ja päästä playoffeihin, on New Yorkin kausi tuomittu jo aikaa sitten pannukakuksi. Giants on ollut tällä kaudella huono niin pallon kanssa kuin puolustuksessa, eikä joukkueella ole muuta vaihtoehtoa kuin hakea uutta tulemista draftin kautta. Tänään joukkue ottanee jälleen askeleen kohti valoisampaa tulevaisuutta kaatumalla 49ersin vieraana Santa Clarassa.

Kotijoukkue San Francisco 49ers pelasi viime viikolla oikein pirteästi Oakland Raidersia vastaan ja todisti, ettei se ainakaan ole tahallaan häviämässä korkeiden varausvuorojen takia. Niners painoi Nick Mullensin johdolla komeat 34-3 täysturpasauna-lukemat pöytään ja porskutti upeaan voittoon. Tästä syystä laskemme motivaatiotekijöiden puoltavan 49ersia tulevan yön koitoksessa.

Tukea 49ersin voitolle saadaan haettua myös tilastoista ja aiempien otteluiden tapahtumista. Nimittäin juoksupelissä 49ers on ollut todella kova, kun taas Giants ei ole saanut oikein mitään aikaan juoksua vastaan. Matt Breidalla pitäisikin olla todella maistuva ottelu luvassa. Giants ei ole myöskään saanut painetta vastustajiensa QB:siin, mikä taas tarkoittaa turvaa ja rauhaa nyt toista otteluaan aloittavalle Mullensille.

Ninersilla on toki omat huolensa loukkaantumisten suhteen, mutta sen ei pitäisi näin hyvin matchuppaavaa joukkuetta vastaan häiritä. Californian tulipalot ovat myös hieman haitanneet joukkueen treenien aikataulutuksia, mutta on hyvin vaikea nähdä näiden asioiden vaikuttavan otteluun valmistautumiseen ainakaan kovin merkittävästi.

Isompaakin tasoitusta sopisi tähän kokeilla, mutta jo 49ersin -3.5 pistettä tarjoaa erittäin pelattavan 1.96 kertoimen. Tähän tarjoukseen tartumme Bettsonilla.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut