NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 25.11.2018!

Super Bowl 2019

NFL-vihjeet ovat tänään jälleen sunnuntain kierroksen syövereissä, kun peliviikkoa numero 12 jatketaan kiitospäivän jälkimainingeissa.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 25.11.2018!

Tampa Bay Buccaneers – San Francisco 49ers

Valinta: Tampa Bay Buccaneers -1.5 (1.95) @Bettson

Tampa Bay Buccaneers on ollut tällä kaudella todella sekava joukkue arvioida ja joukkueen tulokset ovat olleet linjassa tämän sekavuuden kanssa. Hämmästyttävällä tavalla Tampa on kaatanut kauden avauksessa Saintsin, joka on NFL:n ykkösnyrkki tällä hetkellä, ja heti perään Eaglesin, joka on hallitseva mestari. Tämän jälkeen joukkue on napannut vain yhden voiton, joka tuli viime kauden 0-16 recordilla painaneesta Brownsista. Nyt QB:ta vaihtavalla Tampalla on jälleen Jameis Winston askissa, mikä entisestään hämmentää soppaa.

Miksi sitten tartutaan tässä vaiheessa Tampaan, jolla kaiken muun lisäksi on loukkaantumisista kärsivä puolustus? Vastaus löytyy vastapuolelle asettuvasta joukkueesta, jolla tilanne on vielä Tampaakin haastavampi.

Nick Mullens sai free passin ensimmäisessä startissaan, sillä Raidersia ei kiinnostanut pätkääkään puolustaa. Seuraavaksi vastaan asettui Giants, joka piti Mullensin aisoissa jättäen hänet 1 TD, 2 INT, 73.7 rating -tilastoille. Mullens on siis todistetusti melko keskinkertainen QB.

Mitä taas tulee 49ers puolustukseen, on siltä osastolta Reuben Foster päätynyt eilen yöllä putkaan domestic violence -syytteiden kanssa. Tarinassa on vielä nyt kirjoitushetkellä aukkoja, mutta tuntuma on siinä, ettei Fosteria tulla näkemään kentällä. Tämä tapahtumaketju tuskin tukee 49ersin valmistautumista otteluun.

Kun arvioon lisätään vielä kotietu ja aikaerosta aiheutuva hämmennys lännestä tulevalle joukkueelle, on Buccaneers kevyellä 1.5 pisteen tasoituksella oivallinen valinta. Paljon riippuu nyt toki Winstonista, mutta oletuksena on, että tässä ottelussa hänellä on mahdollisuus näyttää ansaitsevansa QB1-status NFL-joukkueessa. Buccaneersien tasoitukselle 1.95 kertoimen tarjoaa Bettson.

Muut NFL-vihjeet:

Tämän viikon kierroksella on tarjolla lukuisia altavastaajia, joiden kertoimissa pitäisi olla vähintään lievää valueta. Lisäksi Baltimoressa pelattavassa ottelussa on omissa papereissa liian alhainen total-raja, jolloin over napataan peleille tältä kierrokselta.

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars

Valinta: Buffalo Bills ML (2.30)

Carolina Panthers – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks +3.5 (1.81)

Cincinnati Bengals – Cleveland Browns

Valinta: Cleveland Browns ML (1.96)

Baltimore Ravens – Oakland Raiders

Valinta: Yli 42.5 (1.92)

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!