NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 24.11.2019!

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 24.11.2019!

NFL-vihjeet pääsevät myös tämän sunnuntain kierroksella mielenkiintoisten otteluiden pariin, kun playoffit alkavat lähestyä vauhdilla.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 24.11.2019

New York Jets – Oakland Raiders

Valinta: Oakland Raiders -3 (1.89)

New York Jets on saanut karmean alkukautensa jälkeen tililleen yhden yllätysvoiton Dallas Cowboysista muutama viikkoa takaperin ja nyt joukkue seilaa kahden ottelun voittoputkessa, kun se on kaatanut Washington Redskinsin ja New York Giantsin. Oakland Raiders puolestaan on seilannut koko kauden hyvässä myötätuulessa, josta erityisnostona viimeiset kolme matsia kotona, joista kaikista napsahti voitto tilille. Nyt joukkue tekee lännen joukkueille haastavan matkan itään aikaisen ikkunan otteluun potentiaaliseen ”ansapeliin” Jetsin vieraana.

Jetsin ja Raidersin kohtaamisessa on erityisesti kyse hyvä hyökkäys vastaan hyvä puolustus ja huono hyökkäys vastaan huono puolustus asetelmasta. Raiders nimittäin on selvästi menestynyt nimenomaan hyökkäyspelissä, kun taas Jetsin kohdalla hyökkäyksen ontuessa puolustus on kuitenkin näyttänyt kyvykkyytensä.

Tärkeitä match-upeja ovat Jetsin juoksupuolustus vastaan Raidersin juoksuhyökkäys (erityisesti sensaatiorookie Josh Jacobs) sekä Jetsin linebacker-osaston loukkaantumismurheiden tuottamat haasteet Raidersin TE-osastoa vastaan. Puolestaan Jetsin hyökätessä katseet kiinnittyvät Sam Darnoldiin ja Jetsin hyökkäyksen linjaan, joka on ollut melkoinen murheenkryyni koko kauden ajan. Raidersin puolella hyökkäyksen linja puolestaan on ollut selkeä tukipilari sekä Jacobsin juoksujen onnistumiselle sekä Derek Carrille heittosuojana.

Ottelun alla on tuntuma, että jos tämä pelattaisiin Oaklandissa eikä Jetsillä olisi taskussaan kahta voittoa, olisi ottelun tasoitus heittämällä yli TD:n verran. Nyt kuitenkin vieraspeli, aikainen ikkuna sekä Jetsin ylöspäin trendaaminen asettavat vihreäpaidat melkein tasavertaiseksi joukkueeksi. NFL-vihjeet luottavat kuitenkin tässä kohti vahvasti lukuihin, jotka osoittavat Raidersin olevan lähes poikkeuksetta parempi joukkue. Turvallinen -3 pisteen tasoitus 1.89 kertoimella lähtee siis peleille.

Muut NFL-vihjeet

Carolina Panthers +10 (1.88)

Voita matka Super Bowliin!

Miamiin on edelleen mahdollista päästä katsomaan Super Bowlia paikan päälle. Pääset tutustumaan tuoreimpaan kampanjaan tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut