NFL-vihjeet: Atlanta Falcons – New York Giants

NFL-vihjeet: Atlanta Falcons – New York Giants

NFL-vihjeet ottavat tarkasteluun Atlanta Falconsin ja New York Giantsin välisen ottelun. Falcons pystyy nyt voittamalla vielä pääsemään mukaan tähän kauteen. Giantsin osalta kausi on jo melko syvällä suossa.

NFL-vihjeet 22.10.2018

Atlanta Falcons – New York Giants

Valinta: Atlanta Falcons -4 (2.03)

Atlanta Falcons oli vielä kauden alussa yksi suosikeista menemään jopa Super Bowliin asti, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen joukkue istuu nyt 2-4 recordissa. Vastaavasti New York Giantsilta oli odotettavissa hieman parempaa kuin viime kaudella, mutta meno on ollut täysin päinvastaista alkusesongin aikana. Nyt kaksi epäonnistujaa kohtaavat toisensa ottelussa, jossa panokset ovat kotijoukkueen kohdalla korkeammalla.

Atlantan osalta helpoin asia huomata on heidän puolustuksensa loukkaantumistilanne. Useampi starteri on jouduttu laittamaan IR-osastolle ja tämä on myös näkynyt. Tämä on taas joukkueen kannalta tarkoittanut sitä, että menestyäkseen Matt Ryan ja kumppanit ovat joutuneet takomaan isoja lukuja pöytään. Kotona Atlantalla onkin nyt jokaisessa ottelussa yli 30 tehtyä pistettä.

Giantsin puolella meno on taas ollut jokaisella osa-alueella melko surkeaa. Ainoa selkeä vahvuus on Saquon Barkleyn juoksupelit, mutta ne ovat olleet laiha lohtu tappiosta toiseen seilaavalle Giantsille. Hyökkäyksen linjasta on löydettävissä Giantsin suurin huoli ja tämä matchup Falconsin pitäisi pystyä kääntämään edukseen, vaikkakin pass rush on ollut Falconsin osalta melko kehnoa tällä kaudella.

Kokonaisuudessaan ottelussa on selvähköt erot QB-pelaamisessa ja hyökkäyksien linjoissa. Tähän lisäksi vielä se, että Atlantalla on puolellaan kotietu. Nämä ovat usein melkeinpä parhaimpia seikkoja harkita, kun lähdetään rakentamaan mitä tahansa NFL-vetoa. Kotiedusta voi suosiolla joka otteluun ottaa 5% hyvää kotijoukkueelle, sillä raakadata puhuu juuri tuon 5% puolesta.

Atlanta on usein ollut todella vaarallinen joukkue vedonlyönnissä, mutta tämän ottelun osalta sen pitäisi olla vahvoilla Giantsia vastaan. Näin ollen tartumme Atlana Falconsin -4 pisteen tasoitukseen mainiolla 2.03 kertoimella Betsafelta!

NFL-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut