NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 17.11.2019!

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 17.11.2019!

NFL-vihjeet pääsevät viikon 11 sunnuntailla melko haastavan kierroksen pariin ja luvassa onkin monia todella mielenkiintoisia kohtaamisia.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 17.11.2019!

Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints

Valinta: New Orleans Saints -4.5 (1.87)

Tampa Bay Buccaneersin ja New Orleans Saintsin välisessä ottelussa ei voi olla huomaamatta viime kierroksen vaikutusta tasoitukseen. Saints meni ja hävisi kotikentällään pystyyn Atlanta Falconsille ja puolestaan Buccaneers otti kotonaan voiton Arizona Cardinalsista katkaisten samalla neljän ottelun tappioputkensa.

Saintsin kohdalla tappio oli suorastaan shokeeraava, sillä joukkue pääsi lepoviikolta kohtaamaan divisioonassaan tähän asti aivan surkeasti esiintyneen Atlantan vieläpä kotikentällä. 0 touchdownia ja surkeat statsit juoksupelissä jättivät varmasti paljon hampaankoloon, joten oletuksena on, että Saints tulee ryminällä seuraavaan otteluun.

Buccaneersin puolella huolia ja murheita on erityisesti puolustuksen poissaoloissa, mutta myös Jameis Winstonin virhealttiudessa. Odotettavissa onkin, että Saints pystyy tekemään runsaasti pisteitä poissaoloista kärsivää Bucs-puolustusta vastaan ja puolestaan Saints-puolustuksella pitäisi olla kaikki eväät pitää Buccaneers aisoissa muun muassa pallonriistoilla.

Saintsin tasoitusta on siis vedetty aivan liikaa alas ja tuntuma on, että lähes ainoastaan viime kierroksen tuloksiin peilaten. Täten NFL-vihjeet poimivat ilomielin Saints -4.5 pistettä peleille 1.87 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

New York Jets ML (2.14)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut