NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 15.12.2019!

NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet ovat viidennentoista peliviikon sunnuntain kierroksella herkullisessa asemassa, sillä useammasta ottelusta on tunnistettavissa hyvä peli-idea.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 15.12.2019

Carolina Panthers – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks -6.5 (2.03)

Carolina Panthers on romahtanut kauden loppua kohden todella pahasti ja nyt tämä päävalmentajalleen kenkää antanut joukkue lähtee kotiotteluun vailla minkäänlaista panosta. Puolestaan Seattle Seahawks tulee otteluun abysmal-luokan suorituksen jälkeen pesemään kasvojaan panoksena tärkeä merkintä W-sarakkeeseen playoffeja silmällä pitäen. Seattle ei vielä tänään varmista paikkaansa auringossa ilman apuja muilta, mutta pystyy parantamaan asemiaan erittäin merkittävästi voittamalla tämän ottelun. Motivaatioseikat siis 100-0 Seattlelle.

Itse ottelusta on myös tunnistettavissa Seattlelle monia etuja. Carolina nimittäin sopii Seattlelle erinomaisesti heikomman juoksupuolustuksensa ansiosta. Tällöin Chris Carson ottaa tänään todennäköisesti räikeän statsirivin itselleen samalla mahdollistaen Russel Wilsonille erinomaisesti paikat heittopeleille. Carolina joutuu siis tilanteeseen, jossa pitää niin sanotusti valita myrkkynsä.

Mainos alkaa

Hyökkäyksen linjojen osalta kummallakin on haasteensa, mutta Seattle pystyy Wilsonin takia paljon paremmin kompensoimaan omaa heikkouttaan. Kyle Allen puolestaan saattaa löytää itsensä useampia kertoja makaamassa maasta, mikä puolestaan jarruttaa merkittävästi Carolinan hyökkäystä. Carolinan juoksupelissä Christian McCaffrey kantaa jälleen lähes kaiken vastuun pallon liikuttamisesta ollen samalla ainoa toivo menestyksestä tässä ottelussa. Seattle nimittäin ei ole mitenkään merkittävän hyvä juoksua vastaan, joten mahdollisuuksia Carolinalla myös on, joskin melko ohuesti.

Toivonsa menettänyt ja paperilla heikompi joukkue kohtaa sarjan vakuuttavimpiin lukeutuvan erittäin motivoituneen porukan toimii siis tämän ottelun reseptinä. Tällöin Seattlen alle TD:n tasoitus on mitä ihanteellisen kohde kertoimen näyttäessä lukemaa 2.03. Sen NFL-vihjeet poimivat ensitöikseen peleille.

Muut NFL-vihjeet

Chris Carson yli 88.5 juostua jaardia (1.91)

Kuten ylllä olevassa tekstissä tuli mainittua, on Carsonilla tänään täydellinen sauma repiä röyhkeä tilastorivi nimiinsä. Ei olisi mikään yllätys vaikka juostut jaardit olisivat lopulta jopa yli 100, joten tällä rajalla Carsonia on ehdottomasti otettava peleille.

Tennessee Titans -3 (2.05)

Tennessee Titans on valintana liian ilmeinen, mutta silti niin hyvä, että NFL-vihjeet pelaavat kohteen. Titansin hyökkäys on ollut Ryan Tannehillin johdatuksessa erittäin rajussa vedossa, joten pinnoja pitäisi kotijoukkueen pystyä pinoamaan. Texans puolestaan ailahtelee milloin mihinkin suuntaan, joten kaikki 0-37 pisteen välillä on toteutettavissa heidän osaltaan. Eli kuten sanottu, Titans on liian ilmeinen, mutta silti niin hyvä valinta. Katselutärppinä tämä on divisioonan sisäisenä ehdottomasti yksi kierroksen parhaista otteluista.

Minnesota Vikings ML (1.82)

Minnesota Vikingsilla on äärimmäisen tärkeä vierasottelu Los Angeles Chargersin vieraana. Joukkueena laadukkaampi Vikings lähtee otteluun yllättävän pienenä suosikkina, mille ei löydy selityksiä oikein mistään. Philip Riversin porukka on ollut kotona heikko eikä Vikingsilla pitäisi olla mikään mahdoton tehtävä hakea tästä itselleen elintärkeää voittoa.

Los Angeles Rams ML (1.86)

Dallas Cowboysista ei todennäköisesti ota selkoa edes joukkueen omat pelaajat, mutta Ramsin osalta meno on ollut kiivasta taistelua playoffeihin pääsystä. Kummallakin on paperilla laadukas joukkue, mutta losilaiset saavat koneestaan tällä hetkellä paljon enemmän irti. Dallas ei ole tällä kaudella voittanut yhtäkään voitollista joukkuetta, ja NFL-vihjeet uskovat saman menon jatkuvan myös tässä kohtaamisessa.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!