NFL-vihjeet: Lauantain ottelut 15.12.2018!

NFL-vihjeet: Lauantain ottelut 15.12.2018!

NFL-vihjeet pääsevät tänä viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina pohtimaan tulevia otteluita ja asettamaan valintoja matseihin. Näin lauantaina pelataan New Yorkissa ja Denverissa.

NFL-vihjeet: Lauantain ottelut 15.12.2018!

New York Jets – Houston Texans

Valinta: Houston Texans -6.5 (1.87) @Betsafe

New York Jetsillä on ollut melko harmaa kausi ja nyt loppukautta kohden sillä on paljon avainpelaajia sivussa kokoonpanosta. Juoksuhyökkäys on suuri kysymysmerkki ja se on erityisen iso huolenaihe NFL:n parhaimpiin lukeutuvaa Texansin juoksupuolustusta vastaan. Toisaalta taas heittopelissä Jets ei ole myöskään ollut kovinkaan hyvä, mutta avainasemassa olisi Houstonia vastaan ennemmin menestys heitossa kuin edes yrittää painottaa juoksua, ainakaan kovinkaan paljoa.

Nämä seikat on toki tunnistettu ja voi hyvin olla, että Jets uskoo asioita vähän turhankin paljon Sam Darnoldin vastuulle, jolloin rookie on todella suuren haasteen edessä. On toki muistettava, että väkivahvaa Bills-puolustusta vastaan Jets rullasi lopulta rinnalle ja ohi hyökkäyksen tehdässä upeasti 3 TD:tä ja yhteensä 27 pistettä. Jaardien suhteen ottelu oli kuitenkin vaisu, joten edut kenttäasemissa olivat iso tekijä voiton kannalta. Näin voidaan todeta Jetsin hyökkäyksen olevan vaisu ja Houstonin puolustuksen sitä vasten merkittävässä etulyöntiasemassa.

Houstonin hyökkäykseltä sopii taas odottaa hyvää ottelua, sillä Jetsin puolustuksesta ei ole saatu niin hyviä tehoja irti kuin mitä sopi kauden alla odottaa. Joukkue onkin päästänyt sekä jaardeja että pisteitä melko runsaasti. Näin ollen näkisin, että Texansilla olisi tässä hyvä sauma rummuttaa runsaastikin pisteitä taululle. Näillä puheilla Houston on omissa papereissa vieläkin isompi suosikki, kuin mitä annetut tasoitusvedot antavat ymmärtää. 6.5 pistettä eteen antaa kuitenkin jo vakuuttavan 1.87 kertoimen, jonka NFL-vihjeet nappaa peleille Betsafelta.

Denver Broncos – Cleveland Browns

Valinta: Clevand Bronws +2.5 (1.92) @Betsafe

Denver on ollut tällä kaudella ailahtelavainen porukka, mutta se omaa edelleen saumat playoffeihin. Tulevana yönä se kohtaa Cleveland Brownsin, joka on ollut tällä kaudella yllättävän kova haastaja monellekin joukkueelle. Ylipäätään ensi yön ottelu on todella hankala ennakoitava, mutta muutamalla perusajatuksella voidaan tarttua Brownsiin kevyellä tasoituksella.

Ensinnäkin on todettava, että Denverillä on edelleen kovemman luokan kotietu ja vastaavasti Browns on ollut kehno vierasjengi. Lievästi isompi plussa siis kotimatsista Denverille, kuin mitä normaalisti NFL:ssä on havaittavissa. Toisaalta taas Denverillä ei kuitenkaan oikein ole heittohyökkäyksessä tehoja, jolloin vastuu hyökkäyksestä jäänee enemmän juoksulle kuin heitolle. Browns ei ole ollut kovin hyvä juoksua vastaan, joten matchupin osalta etu Denverille.

Kun on pallo puolestaan on Brownsilla, pitäisi Denverin saada nyt revittyä puolustuksen koneesta huippupeli irti, sillä Clevelandin hyökkäys on loppujen lopuksi hyvään sorttia. Paljon toki riippuu Baker Mayfieldista, mutta ainakin ympärillä oleva porukka on näyttänyt kykynsä. Mayfield on myös ollut todella lupaava, joten ei kukaan enää ylläty miehen positiivisista otteista.

Ottelu onkin siis kaikin puolin todella tasainen ja molempien heikkoudet näyttäsivät ennemmin vaan tasapainottavan asetelmia kuin antavan toiselle etua. Tässä kohti on luontevaa tarttua tarjottuihin plussiin. 1.92 kertoimen saamme Betsafelta.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut