NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 13.10.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet avasivat kuudennen viikon osumalla ja ovat nyt sunnuntain kierrokselta tunnistaneet viisi pelattavaa kohdetta.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 13.10.2019!

Cleveland Browns – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks ML (1.94)

Cleveland Brownsin ja Seattle Seahawksin välisessä ottelussa toisensa kohtaavat kaksi kehnoa hyökkäyksen linjaa sekä valtavan tasoeron QB:t (Seattlen hyväksi). Seahawksilta sopii odottaa jälleen kerran erityisesti heittohyökkäyksessä menestystä ja samaan aikaan Brownsin kehno juoksupuolustus antaa mahdollisuuden menestykseen myös maata pitkin.

Brownsilla on toki kotietu puolellaan, mutta tätä vasten puolestaan Seattle omaa lepoedun. Ja kun yleensä jossitellaan sillä, että kuinka hyvin itään ensimmäisen aallon peliin matkaavat lännen joukkueet pärjäävät aikaeron suhteen, on Seahawks todellinen poikkeus idän pelien menestyksessä. Eipä siis suurta hätää pitäisi olla aikaeron suhteen Seattlen porukalle luvassa.

Ainoa mikä tässä valinnassa epäilyttää on sen ilmiselvyys, mutta Seattlella on lopulta niin monella kohtaa parempi joukkue ja samalla myös valmennus on eittämättä parempaa kuin Brownsilla. Vieraspelit ovat toki aina vieraspelejä, mutta tässä kohti Seattle on hyvin lievänä underdogina vallan mainio valinta. NFL-vihjeet poimivat Russel Wilsonin porukan peleille 1.94 kertoimella.

Jacksonville Jaguars – New Orleans Saints

Valinta: New Orleans Saints +3 (1.90)

Jacksonville Jaguars on ollut Gardner Minshewin aikakaudella yllättävän hyvä joukkue, mutta jos Saintsille annetaan heitä vastaan kolme pistettä eteen, on se lähestulkoon pakko ottaa peleille. Sen verran parempi joukkue Saints nimittäin on.

Ottelun matchupeissa erityistä huomiota on suotava kiinnittää Jaguarsin juokshyökkäyksen ja Saintsin juoksupuolustuksen väliseen kamppailuun. Leonard Fournette on niin keskeinen osa Jaguarsin hyökkäyksen identiteettiä, että jos hänet Saints saa kuriin, on ottelusta luvassa entistä helpompi New Orleansille. Saintsin juoksuopuolustus on erityisesti kahdessa edellisessä ottelussa ollut rautaa, joten mahdollisuudet onnistua ovat melko korkealla.

Ilmeisesti kertoimissa arvotetaan nimenomaan Jaguarsin kotietua eikä uskota Teddy Bridgewateriin, joka seilaa kolmen ottelun voittoputkessa ja on esiintynyt hämmästyttävän hyvin Drew Breesin paikkaajana.  NFL-vihjeet ovat siis erimieltä ja nappaavat Saintsin peleille +3 pisteen tasoituksella 1.90 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Kansas City Chiefs – Houston Texans yli 54.5 (1.92)

Washington Redskins -4.5 (1.96)

Dallas Cowboys -7 (1.98)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!