NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 1.12.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet joulukuun ensimmäiselle päivälle pääsevät ennakoimaan playoffien kannalta todella ratkaisevia otteluita.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 1.12.2019!

Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns

Valinta: Cleveland Browns -2.5 (1.91)

Pittsburgh Steelers ja Cleveland Browns kohtaavat AFC:n villikorttipaikkoja silmällä pitäen erittäin ratkaisevassa ottelussa. Pittsburgh on vielä toistaiseksi kiinni playoffeissa, mutta Browns tekee tällä hetkellä kovaa nousua takaa ja on ansaitusti suosikkina tässä kohtaamisessa. Toki kyseessä on divisioonan sisäinen kohtaaminen ja peli pelataan Pittsburghissa, minkä myötä tasoituskin näyttäytyy lopulta alle FG:n kokoisena.

Ottelussa on taustalla myös valtava mediahäly edellisen kohtaamisen lopun kahinoista, minkä seurauksena muun muassa Clevelandin Myles Garrett kärsii toistaiseksi voimassa olevaa pelikieltoa. Onkin odotettavaa, että tunteet kuohuvat myös tällä kierroksella, sillä joukkueilla on varmasti molemmin puolin todella paljon antipatioita toisiaan kohtaan. Motivaatioseikat ja henkisen puolen kestävyys ovat siis ottelun alla yliläikkymisvaarassa ja pahasti.

Edellä mainitut asiat on siis syytä huomioida tarkasti, mutta yhtä tarkasti kannattaa tarkkailla Steelersin erittäin kehnoa tilannetta hyökkäyksessä. Lukuisat loukkaantumiset ja Devlin Hodges varustettuna todella heikoilla aseilla QB:na ei lupaa lainkaan hyvää, jolloin kotijoukkueen osalta odotettavissa on erittäin vähäpisteinen suoritus. Kun taas katsotaan Cleveland Brownsin menoa hyökkäyksessä, ovat sekä hyökkäyksen linja että sen myötä Baker Mayfield saaneet otteisiinsa varmuutta, mikä puolestaan on säteillyt loistaviksi tilastoiksi niin henkilökohtaisella kuin joukkueen tasolla. Hyökkäyksen tähtisikermä Odell Beckham Jr.Jarvis Landry ja Nick Chubb ovat täysin epäreilu trio verraten siihen, mitä Steelersillä on tarjolla.

Ottelu on ennakkoon kuitenkin todella tiukka, joten Brownsin kohdalla kannattaa siis olla varovainen. Steelersin huolet hyökkäyksessä antavat kuitenkin niin suuren etulyöntiaseman Brownsille, että pelaten ihan normaalin ottelun ilman sen suurempia urotekoja, pitäisi Brownsin yksinkertaisesti tehdä enemmän pisteitä kuin Steelers. Näillä puheilla NFL-vihjeet ottavat riskaapelin vedon hypäten vierasjoukkueen -2.5 tasoitukseen 1.91 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Baltimore Ravens – San Francisco 49ers yli 45 (1.94)

New York Jets -3 (2.00)

Houston Texans – New England Patriots alle 45 (2.08)

Voita matka Super Bowliin!

Miamiin on edelleen mahdollista päästä katsomaan Super Bowlia paikan päälle. Pääset tutustumaan tuoreimpaan kampanjaan tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!