NFL-legenda Tony Romo allekirjoitti käsittämättömän kommentaattori-sopimuksen CBS:n kanssa

Tony Romo CBS kommentaattori NFL - pallomeri.net

NFL-pelinrakentaja Tony Romo, 39, on oman aktiiviuransa jälkeen keskittynyt kommentaattorin hommiin, joita hän on suorittanut CBS:n lähetyksissä.

Nyt mies on allekirjoittanut CBS:n kanssa jatkosopimuksen, jonka mukaan Romon ääntä kuullaan NFL-lähetyksissä ainakin vuoteen 2022 saakka. Vuosipalkka on käsittämättömällä tasolla, sillä CBS maksaa Romolle 17 miljoonaa dollaria vuodessa.

Romo on toiminut nykyisessä pestissään selostaja Jim Nantzin aisaparina vuodesta 2017 lähtien. Ylistystä on kerännyt varsinkin Romon kyky ennakoida joukkueiden suorittamia pelikuvioita.

Pelaajaurallaan hän tienasi luonnollisestikin huikeita summia, mutta kommentaattoripestin kaltaisiin vuosituloihin mies ylsi “vain” kolmesti koko 14 vuotta kestäneellä urallaan. Romo edusti koko NFL-uransa ajan Dallas Cowboysia.

Romo tuli myös tunnetuksi siitä, että vaikka pelit runkosarjassa kulkivat mallikkaasti, pudotuspelien koittaessa edessä oli aina selvä tason lasku.

Tammikuussa uutisoitiin, että myös ESPN olisi ollut kiinnostunut Romon palveluksista kommentaattorina – ja että heidän tarjoamansa rahasumma olisi ollut mahdollisesti jopa vieläkin suurempi.

Tony Romo – parhaat “ennustukset” edelliskaudelta:

Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa sen NFL:n YouTube-kanavalla.


Pelaajat: