Kahdesta NFL-pelaajasta annettu pidätysmääräys – epäillään aseellisesta ryöstöstä

NFL Jenkkifutis / Pallomeri.net

NFL-pelaajat DeAndre Baker ja Quinton Dunbar ovat hommanneet itsensä liriin. Heistä on annettu pidätysmääräys ja heitä epäillään aseellisesta ryöstöstä.

Etelä-Floridassa sijaitsevan Miramarin poliisi on antanut pidätysmääräyksen kahdesta NFL-pelaajasta. New York Giantsin DeAndre Bakeria ja Seattle Seahawksin Quinton Dunbaria epäillään aseellisesta ryöstöstä ja Bakeria lisäksi törkeästä väkivallasta aseen kanssa.

ESPN:n mukaan tapaus sattui myöhään keskiviikkoiltana aiemmin samana iltana alkaneissa juhlissa. Pidätysmääräyksen mukaan kaksikkoa syytetään rahan ja kellojen varastamisesta voimakeinoin puoliautomaattiaseiden kanssa.

22-vuotiaan Bakerin kerrotaan lisäksi uhanneen uhreja aseella useaan kertaan ja kehottaneen lisäksi 27-vuotiasta Dunbaria ampumaan juuri juhliin saapumassa olleen vieraan. On kuitenkin epäselvää, oliko Dunbarilla lainkaan asetta.

Ainakaan tulojensa puolesta ei kaksikolla pitäisi olla syytä rötöstelyyn. Sportrac-sivuston mukaan Baker ansaitsi viime kaudella, joka oli myös hänen tulokaskautensa, noin kahden miljoonan dollarin tienestit. Dunbar puolestaan kuittasi noin neljä miljoonaa dollaria viime kaudesta.

Molemmat pelaajat ovat kotoisin Floridasta. NFL ei ole vielä kommentoinut asiaa mitenkään ja myös seurat ovat pitäneet matalaa profiilia.

– Olemme tietoisia asiasta ja olemme olleet yhteydessä DeAndreen. Enempää meillä ei ole asiasta sanottavaa tässä vaiheessa, Giantsin tiedotteessa sanottiin.

Lue myös: Augsburg palaa kehiin ilman uutta päävalmentajaansa – debyytti siirtyy todella nolon karanteenirikkeen vuoksi


Joukkueet: ,