Video: NFL Networkin toimittaja kohelsi suorassa lähetyksessä – kaatoi kahvit päälleen

NFL Networkin toimittaja Mike Garafolo / Pallomeri.net

NFL Networkin toimittaja Mike Garafolo sähelsi koomisesti kesken suoran tv-lähetyksen, kun hän yhtäkkiä kaatoi kahvit päällensä.

Kesken NFL Networkin Free Agent Frenzy -ohjelmaa nähtiin koominen tapaus, kun toimittaja Mike Garafolon vitsi osui pahasti omaan nilkkaan. Garafolo oli samaan aikaan kuvissa ohjelman isännän ja kahden kollegansa kanssa, kun yksi toimittajista päätti ottaa huikan kahvikupistaan kesken lähetyksen.

Tämä sai muilta ihmettelyreaktiot ja huikan ottanut toimittaja vetosi, että alla oli pitkä päivä ja hän tarvitsi piristystä. Heti perään toinen toimittaja nappasi vaivihkaa oman kuppinsa esiin ja otti hörpyn. Tämän jälkeen Garafalo halusi mukaan vitsiin, mutta päätyikin kaatamaan kahvit päälleen suorassa lähetyksessä.

Hän luuli kuppinsa olevan tyhjä ja yritti näyttää kollegoilleen, että hänen kahvitaukonsa oli jo ohi, mutta toisin kävi.

Mainos alkaa

– Luulin, että kuppi oli tyhjä enkä voi uskoa, että tein juuri mitä tein. Yritin vitsailla ja kaadoin sitten kahvia päälleni. Tämä tulee päätymään Twitteriin. Aivan uskomatonta, Garafolo sanoi hämmentyneenä.

NFL Networkin Mike Garafolo kaataa kahvit päälleen suorassa lähetyksessä:

Katso myös: Video: Cesc Fabregas & karanteenihuvit: Näytteli klassikkoleffan kohtauksen parvekkeellaan