NFL Networkin juontajalta karu moka suorassa tv-lähetyksessä – “Iso penis”

NFL Networkin

NFL Networkin juontajalla Bridget Condonilla meni pahasti sanat sekaisin suorassa tv-lähetyksessä, kun nainen kuvaili Jalen Carteria.

NFL:n varaustilaisuus pidettiin viikonloppuna ja yksi lupaavimmista pelaajista oli Jalen Carter, joka olisi saattanut mennä jopa aivan kärjessä ilman talvella tapahtunutta onnettomuutta.

Carter oli mukana talvella sattuneessa auto-onnettomuudessa, jossa kuoli kaksi ihmistä. Superlupausta syytetään holtittomasta ajamisesta ja kilpa-ajamisesta normaalilla autotiellä. Mies kaahaili kilpaa toisen auton kanssa, missä oli Georgian yliopiston joukkuekaveri Devin Willock sekä seuran työntekijä Chadler LeCroy. Carterin auto pysyi tiellä, mutta sen sijaan päihtyneenä ajaneen LeCroyn auto suistui tieltä, minkä takia Willock ja LeCroy menettivän henkensä.

Mainos alkaa:

Tämä välikohtaus laski Carterin osakkeita varaustilaisuudessa, mutta tästä huolimatta Philadelphia Eagles varasi lupaavan linjamiehen yhdeksäntenä.

NFL Network -lähetystä suorana juontanut Bridget Condon otti kiinni Carterin pelaajatyppiin, mutta kuvaus meni pahasti vihkoon, kun sanat menivät sekaisin.

– Mitä olemme kuulleet, Jalen Carter Georgia Bulldogsista, joka juuri voitti mestaruuden – iso penis… iso tyyppi, 190 senttiä pitkä, 142 kiloa painoa. Hän päässee aloittajaksi heti alkuun, koska hän pystyy luomaan painetta pelinrakentajaan, Condon totesi suorassa lähetyksessä.

NFL Networkin juontajan sanat menivät sekaisin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: