NFL-megakisa! Veikkaa avauskierroksen voittajat ja nappaa 500 € pelirahaa!

nfl

NFL-kausi käynnistyy, joten nyt laitetaan pystyyn todellinen megakisa, jonka voittaja lunastaa itselleen 500 € bonusrahaa Coolbetille!

NÄIN OSALLISTUT KISAAN:

1. Lyö Coolbetilla vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa 13.9. – 14.9 pelattaviin NFL-otteluihin ennen 13.9. klo 20:00.

2. Avaa tämän jälkeen linkki veikkauskisaan ja vastaa NFL-aiheisiin kysymyksiin. Osallistu kisaan TÄSTÄ!

3. Veikkaus tulee jättää 13.9. klo 20:00 mennessä.

Mainos alkaa

4. Kisan pääpalkinnon voittaa eniten oikeita vastauksia tiennyt veikkaaja, joka on lyönyt vähintään 10 euron edestä NFL:stä vetoa Coolbetilla. Palkintona on 500€ bonusraha Coolbetille.

5. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas. Tarkemmat säännöt alla.

6. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille, niin saat auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

VEIKKAUSKISAAN!

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1. Kilpailu on käynnissä 9.9. klo 9:00 – 13.9. klo 20:00

2. Osallistumisen ehtona on, että on lyönyt vähintään 10 € edestä vetoa Coolbetilla mihin tahansa 13.9. – 14.9 pelattaviin NFL-otteluihin ennen 13.9. klo 20:00.

3. Kilpailussa palkitaan eniten oikeita vastauksia saanut kilpailija. Pelirahapalkinnolla on 1x kierrätys vähintään 1.50 kertoimella.

4. Vain yksi osallistuminen per kilpailija. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta.

5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia NFL-kisassa saanut veikkaaja.

6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on yhtä monta oikeaa vastausta veikkauskilpailussa, voittaja ratkaistaan ekstrakysymyksen perusteella (Kierroksen kokonaispistemäärä). Mikäli pistemääräkin on sama, niin voittaja arvotaan. Voittaja julkaistaan Pallomeri.netin sivuilla maanantaina 14.9.

7. Kilpailun tulos määräytyy NFL:n virallisten tulosten mukaan.

8. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat hyväksyvät, että heille saa joko soittaa tai lähettää sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta. Osallistumalla kilpailija antaa Pallomeri.net -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta kilpailuun liittyvän vetovaatimuksen.