Video: Hämmentävä ulosajo NFL:ssä – Lions-pelaaja pukkasi tuomaria rintaan

Jamie Collins Detroit Lions & NFL-tuomari / Pallomeri.net

Detroit Lionsin Jamie Collins ajettiin ulos NFL:ssä hämmentävän tilanteen myötä, kun hän puski ottelun tuomaria kevyesti päällään.

Sunnuntaina pelatun NFL:n avauskierroksen hämmentävin tapaus nähtiin Detroit Lionsin ja Chicago Bearsin välisessä ottelussa, kun Lionsin Jamie Collins ajettiin ulos ottelun ensimmäisellä puoliskolla.

Hän sai ulosajon epäurheilijamaisesta käytöksestä hyvin hämmentävältä näyttäneen episodin päätteeksi. Eräällä pelikatkolla Collins käveli tuomarin luokse ja puski häntä kevyesti päällään rintaan.

Tuomari säpsähti silminnähden Collinsin ratkaisusta, nappasi lipun taskustaan, heitti sen kentälle ja ajoi Collinsin epäröimättä pihalle.

Mainos alkaa

Collins oli täysin yllättänyt ulosajostaan. Ottelun selostajat spekuloivat, että Collins pyrki demonstroimaan tuomarille, että vastustaja laski päätään vaarallisesti edeltävässä tilanteessa.

Oli kyse tuomarin ylireagoinnista tai ei, niin voitaneen huoletta sanoa, että Collinsin ei kannata jatkossa vääntää enää aivan kaikkea rautalangasta.

Detroit Lionsin Jamie Collins puskee NFL-tuomaria ja lentää ulos:

Katso myös: Video: Järkyttävä lopetus vapaaottelumatsille – kaksi peräkkäistä potkua munille, ottelija ulvoi kivusta


Joukkueet: