NFL 2019-2020 live stream – katso kaikki pelit ilmaiseksi!

Super Bowl NFL Carolina Panthers Detroit Lions Cleveland Browns - Pallomeri.net

NFL-kausi 2019-2020 näkyy ilmaiseksi, sillä Unibet-TV tarjoaa live stream -palvelun jokaiseen otteluun. Katso kaikki ottelut maksutta netistä!

NFL 2019-2020 – ilmainen live stream:

Amerikkalainen jalkapallo ja sen kuningassarja NFL ovat viime vuosina nousseet suosituksi urheilulajiksi Suomessa. Varsinkin kauden huipentama Super Bowl on monelle tuttu urheilutapahtuma. Jatkossa kaikki runkosarjan ja pudotuspelien ottelut aina Super Bowliin asti ovat katsottavissa ilmaiseksi.

– NFL on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan Suomessa niin katsojien kuin vedonlyöjien parissa. Moni suomalainen innostuu sarjasta viimeistään Super Bowlin aikaan, mutta nyt ensimmäistä kertaa kaikki NFL-ottelut voi katsoa Suomessa ilmaiseksi, ja uskomme tämän tuovan yhä enemmän ihmisiä lajin pariin. Olemme todella innoissamme tästä lisäyksestä Unibet TV:n jo valmiiksi erittäin laajaan tarjontaan, Kindred Groupin GM Antti Tikka kommentoi tiedotteessa.

Amerikkalaisen jalkapallon kuningassarjan runkosarjaa pelataan aina torstaista sunnuntaihin, mutta perinteinen sunnuntaina klo 20:00 Suomen aikaa alkavat pelit ovat aina se viikon kovin juttu.

Kaikki NFL-ottelut siis suorina lähetyksinä Unibetilla. Lähetysten katsominen on ilmaista, mutta edellyttää Unibetille rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai mikä tahansa veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä auki Unibetille, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Nämä kovat uutiset tarkoittavat sitä, että jatkossa sinun ei tarvitse enää hakea “mistä näen Super Bowlin ilmaiseksi”, koska Unibet-TV tarjoilee Super Bowl 2020 -tapahtuman ilmaiseksi kotisohville. Ei muuta kuin live stream auki tuosta yläpuolen nappulasta.