Video: Uskomaton viime hetken touchdown NFL:ssä – harhasyöttö käynnisti kommellusten sarjan

Video: Uskomaton viime hetken touchdown NFL:ssä – harhasyöttö käynnisti kommellusten sarjan

NFL-ottelu huipentui hämmentävällä tavalla, kun Arizonan harhasyöttö käynnisti kommelusten sarjan, joka päättyi San Franciscon touchdowniin.

San Francisco 49ers ja Arizona Cardinals tarjosivat yleisölle viihdettä kirjaimellisesti viimeiseen hetkeen asti, sillä ottelu päättyi 49ersin viimeisellä sekunnilla tekemään touchdowniin pistein 36-26.

Touchdown oli myös taatusti yksi NFL-kauden erikoisimmista ja kaikki alkoi Cardinalsin harhasyötöstä. Cardinals oli neljä pistettä tappiolla, kun pelikellossa oli kaksi sekuntia, joten heidän oli yritettävä jotain normaalia epätoivoisempaa ratkaisua.

Pelinrakentaja Kyle Murray heitti syötön laitahyökkääjä Larry Fitzgeraldille. 49ersin puolustus iski häneen nopeasti kiinni, joten vaihtoehdoksi jäi takaviistoon syöttö omalle miehelle. Syöttö lähti metrin verran taakse ja putosi maahan, mutta pallo pysyi edelleen pelattavissa.

Cardinalsin puolustajat ehtivät sukeltaa pallon perään ja heittää pallon kohti omaa maalialuetta. Videolta on vaikea sanoa onko yhä tavoitteena käynnistää oma hyökkäys vai riuhtaisiko puolustaja pallon vain väljemmille vesille.

Oli miten oli, niin 49ersin pelurit säntäsivät pallon perään, koska peli ei ollut vieläkään katkennut. Pallolle ensimmäisenä ehtinyt kotijoukkueen peluri ei kahdesta yrityksestä huolimatta saanut sitä haltuunsa, mutta onnistui rähmimään pallon suoraan DJ Reedille, joka viimeisteli touchdownin.

Yksi NFL-kauden hämmentävimmistä touchdowneista:

Katso myös: Brasilian U20-matsissa älytöntä menoa – Corinthiansin pelaajat kävivät vastustajan maalivahdin kimppuun

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut