Neymar-siirto sittenkin kaatumassa – Barcelona ei suostu PSG:n hintapyyntöön

Neymar-siirto sittenkin kaatumassa – Barcelona ei suostu PSG:n hintapyyntöön

Barcelonan ja PSG:n junailema Neymar-kauppa ei näytä sittenkään toteutuvan, sillä Barcelona ei halua maksaa PSG:n vaatimaa massiivista siirtosummaa.

Aiemmin tällä viikolla näytti siltä, että koko kesän ajan vatvottu Neymarin mahdollinen siirto PSG:stä takaisin Barcelonaan toteutuisi vihdoin. Nyt useista lähteistä tulvivien raporttien mukaan siirto on sittenkin kaatumassa.

Aiempien tietojen mukaan seurojen edustajat olivat päässet yhteisymmärrykseen Neymarin arvosta, joka asetettiin 200 miljoonaan euroon. Tarkoituksena oli, että Barcelona maksaisi osan siirtosummasta pelaajilla. PSG halusi BBC:n mukaan itselleen Jean-Clair Todibon ja Ivan Rakiticin pysyvillä siirroilla sekä Ousmane Dembelen lainasiirrolla. Kukaan kolmikosta ei kuitenkaan halunnut siirtyä Pariisiin.

Jatkokeskustelujen aikana PSG:n urheilujohtaja Leonardo totesi Barcelonan edustajille, että Neymar on Barcelonan mies, jos seura pulittaa hänestä 215 miljoon euroa. Leonardon mukaan summassa ei ole neuvotteluvaraa.

Espanjalaisen Mundo Deportivon mukaan tämän tiedon saatuaan Barcelonan presidentti Josep Bartomeu ilmoitti seuran hallitukselle, ettei siirtoa ole järkevää totetuttaa ja Barcelona olisi luovuttamassa siirron suhteen.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut